bet365

Topp 10: Snabbaste målen i Champions League någonsin

bet365
snabbaste målet i champions league
bet365

Snabbaste målet i Champions League – vilket är det snabbaste målet i Champions League någonsin?

Snabbaste målet i Champions League? Vilket är det snabbaste målet i Champions League genom tiderna? Vilken spelare har gjort det snabbaste målet i en Champions League-match? Frågorna är många kring vem som har gjort mål snabbast i världens bästa klubblagsturnering. I Champions League spelar de bästa klubbarna i Europa och stjärnor som rankas som världens bästa spelare. För vissa lag har det varit svårare att göra mål då man inte haft de offensiva krafterna som krävs medan andra lag kan göra mål väldigt snabbt. Se och spela på fotboll live =>

Snabbaste målet i Champions League - vilket är det snabbaste målet i Champions League någonsin?

Snabbaste målet i engelska Champions League någonsin – se alla snabbaste mål i Champions League!

Några av de snabbaste målen i fotboll har gjorts i Champions League och att göra mål snabbt i utslagsfasen av turneringen är guld värt, speciellt om man spelar på bortaplan. Det gäller att vara på hugget från start och sätta in pressen på motståndarna, något som lagen och spelarna som är med på denna lista har gjort. Vi kommer nu ta en titt på vilka spelare som gjort de snabbaste målen i Champions Leagues historia.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor om Champions League och fotboll som blivit uppskattade av våra läsare. De har handlat om allt från stjärnorna som inte vunnit Champions League och länderna med flest Champions League-titlar till de lag som har vunnit Champions League flest gånger och städerna med flest Champions League-titlar. Listorna är väldigt populära bland våra läsare och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom snabbaste målet i Champions League någonsin. Se och spela på fotboll live =>

Champions League snabbaste mål - se alla snabbaste mål i Champions League!

10. Inter MilanSchalke: Dejan Stankovíc – 25.54 sekunder

 Dejan Stankovíc har gjort ett av de snabbaste målen i Champions League någonsin

Att göra mål från halva plan är ganska ovanligt i fotboll och det är svårt att avgöra om det sker på grund av tur eller skicklighet, ofta behöver man lite av båda. Här ser vi Dejan Stankovic pärla mot Manuel Neuer i en match som Inter Milan dock förlorade mot Schalke med 5-2 den 5 april 2011. Målet är ett av Champions League snabbaste mål.

9. Rapid Wien Club Brugge: Marek Kincl – 25.20 sekunder

Marek Kincl har gjort ett av de snabbaste Champions League-målen genom tiderna

Rapid Wiens Marek Kincl stod för ett mål efter endast 25,20 sekunder mot Club Brugge den 2 november 2005. Detta gör att han hamnar på plats nio på listan över de snabbaste målen i Champions League. Målet är fortfarande ett av Champions League snabbaste mål.

8. AC Milan – FC Barcelona: Alexandre Pato – 24.97 sekunder

https://youtu.be/artTKcYwRpg?feature=shared

Alexandre Patos mål har givit honom åttondeplatsen i vår lista med det snabbaste Champions League-målet någonsin

När man spelar mot FC Barcelona är det svårt att ha bollinnehavet och det gäller att ta vara på sina chanser. Därför gjorde AC Milans Alexandre Pato mål efter endast 24,97 sekunder på Camp Nou i en match den 13 september 2011.  Se och spela på fotboll live =>

Snabbaste målet i engelska Champions League någonsin - se alla snabbaste mål i Champions League!

7. FC Bayern München – Juventus: David Alaba – 24.18 sekunder

David Alaba har gjort ett av de snabbaste målen i Champions League

Det är inte lätt att överlista Gianluigi Buffon från långt avstånd, men David Alaba gjorde det efter endast 24,18 sekunder i en kvartsfinal i Champions League den 3 april 2013. Målet är det sjunde snabbaste i turneringens historia.

6. Dinamo Kiev Fenerbahçe: Diogo Rincon – 24.00 sekunder

Diogo Rincon har gjort ett av de snabbaste målen i Champions League

24 sekunder tog det för Diogo Rincon för att ge Dinamo Kiev ledningen mot Fenerbahçe i den tredje kvalomgången till UEFA Champions League 2006/2007 den 9 augusti 2006. Målvakten Serhiy Rebrov hade ingen chans och fick se sig överlistad kort efter att matchen startat.

5. AC Milan –  Schalke 04: Clarence Seedorf – 21.06 sekunder

Clarence Seedorf har gjort femte snabbaste målet någonsin i Champions League

Att se mål som Clarence Seedorfs är speciellt, framför allt 21 sekunder in i matchen. Målet kom mot tyska Schalke 04 den 28 september 2005. Den holländska legendaren är en spelare som vi nog aldrig kommer att glömma. Se och spela på fotboll live =>

4. Juventus –  Manchester United: Alessandro Del Piero – 20.12 sekunder

Alessandro Del Piero har gjort det fjärde snabbaste målet i Champions League genom tiderna

Då Roy Keane inte var frisk nog att spela fick Sir Alex Ferguson se Alessandro Del Piero slå till med detta tekniska nummer i Champions League-matchen mellan Juventus och Manchester United den 1 oktober 1997. Att komma till Old Trafford och göra något sådant är inte många spelare som gör och målet kommer i en situation där andra spelare kanske hade stressat iväg ett avslut, men inte Del Piero.

Vilket är det snabbaste målet i Champions League fotboll?

3. Gilberto Silva – 20.07 sekunder

Gilberto Silva har gjort det tredje snabbaste målet i Champions League någonsin

Detta kom med drygt 20 sekunder på klockan. Målet gjordes av Gilberto Silva för Arsenal mot PSV Eindhoven den 25 september 2002. Fullträffen var Silvas första mål i turneringen och placerade honom bland spelarna som gjort Champions League snabbaste mål.

2. Valencia Bayer Leverkusen: Jonas – 10.96 sekunder

Jonas har gjort det näst snabbaste målet i Champions League någonsin

Det näst snabbaste målet som någonsin gjorts i Champions League gjordes av Jonas som spelade i Valencia den 1 november 2011. Målet kom mot Bayer Leverkusen där Bernd Leno stod mellan stolparna men inte kunna stoppa bollen från att gå in efter endast 10,96 sekunder.

1. Bayern München Real Madrid: Roy Makaay – 10.12 sekunder

Roy Makaay har gjort det snabbaste målet i Champions League någonsin

Den spelare som gjort det snabbaste målet i Champions League är Roy Makaay. Målet kom i Bayern München-tröjan i en match mot Real Madrid på hemmaplan den 7 mars 2007. Fullträffen är den snabbaste i turneringens historia och kommer troligen att vara det under en längre tid till. Frågan är hur länge målet förblir det snabbaste målet i Champions League? Troligtvis blir rekordet slaget för eller senare. Flera spelare har skjutit snabbare mål i fotboll. Vidare tog det snabbaste målet i fotboll bara 1,8 sekunder så det finns utrymme för att slå rekordet i en nära framtid. Se och spela på fotboll live =>

Läs mer om Champions League och snabba mål

Innehållsförteckning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply