Topp 10: Hårdaste skotten i fotboll någonsin

topp 10 hårdaste skotten i fotboll

Hårdaste skotten i fotboll – vilket är världens hårdaste skott i fotboll?

Vem skjuter hårdast i fotboll? Världens hårdaste skott i fotboll? Vilka är de hårdaste skotten i fotboll där det blivit mål? Här kommer vi att gå igenom vilka spelare och vem som har skjutit det hårdaste fotbolls skottet genom tiderna. Tidigare så skapade vi en lista med det snabbaste skottet i fotboll. Nu försöker vi igen med en uppdaterad lista med avseende på de snabbaste och hårdaste skotten som gått i mål.

Ifall du vill se fotbollsspelare gör mål snabbt istället så bör du ta en titt på våra listor med de snabbaste målen i fotboll. Ta gärna en titt på listan med det snabbaste målet i MLS, snabbaste målet i Champions League, snabbaste VM-målet, snabbaste målet i La Liga, Allsvenskans snabbaste mål och givetvis vår lista med de snabbaste målen någonsin där det snabbaste målet i fotboll tog endast 1,8 sekunder. Vem tror du gjorde det snabbaste målet någonsin? Se och spela på fotboll live =>

Hårdaste skotten i fotboll - vilket är världens hårdaste skott i fotboll?

Världens hårdaste skott i fotboll – lista med de hårdaste skotten i fotboll någonsin!

Vem har världens hårdaste fotbollsskott? Det är ganska många som undrar vilken fotbollsspelare skjuter hårdast. Vi ska ta reda på vilken spelare som har avlossat det hårdaste skottet i fotboll någonsin. Inom kort vet du vilken fotbollsspelare som har skjutit världens hårdaste fotbollsskott. Tidernas hårdaste skott är en riktig kanon som måste ses flera gånger då man inte hinner sig skottet som dundras in i målet.

Nu har vi letat upp snabba och hårda mål från alla ligor och turneringar för att leta upp det hårdaste skottet någonsin i fotboll. Denna lista är en inofficiell lista och förmodligen inte komplett, men den visar några av de hårdast skotten som gått i mål. Låt oss ta en titt på hur hårt skjuter man i fotboll och de hårdaste skotten i fotboll. Se och spela på fotboll live =>

Världens hårdaste skott i fotboll - lista med de hårdaste skotten i fotboll någonsin!

10. David Beckham – 129,5 km/h Manchester United mot Liverpool – 1996

David Beckham har skjutit ett av världens hårdaste skott i fotboll någonsin

I matchen mot Liverpool skrev en ung David Beckham in sig i historieböckerna tack vare sitt hårda skott. Engelsmannens skott uppmättes till 129,5 km/h och utgör en av de hårdaste skotten i fotboll.

9. Hami Mandirali, Schalke 04 – 266 km/h > 131 km/h

Hami Mandıralı har skjutit ett av de hårdaste skotten i fotboll genom tiderna

Turken Hami Mandıralı eller  ”Rocket man” dundrande raket får en nionde plats på vår lista. Mandıralıs frisparksmål uppmättes först till makalösa 266 km/h, men det visade vara det var lite tokigt. Skottet uppmättes senare till 131 km/h och utgör ett av världens hårdaste fotbollsskott. Se och spela på fotboll live =>

8. Obafemi Martins – 135,1 km/h Newcastle mot Tottenham 2007

Obafemi Martin har skjutit ett av de hårdaste skott i fotboll någonsin

Nigerianen Obafemi Martins var inte bara en väldigt snabb och talangfull spelare som gärna utmanade i man-man-situationer, utan han sköt väldigt hårt också. Detta skott är från hans tid i Newcastle i en match mot Tottenham som mättes upp till 135 km/h i den 72:e minuten! Se och spela på fotboll live =>

Vem skjuter hårdast i fotboll? Världens hårdaste skott i fotboll? Vilka är de hårdaste skotten i fotboll där det blivit mål?

7. Roberto Carlos, Brasilien – 138 km/h – Brasilien mot Frankrike 1997

Roberto Carlos har avfyrat ett av världens hårdaste skott i fotboll genom tiderna

Roberto Carlos var väldigt känd för hans tillslag då han kunde göra mål från nästan alla positioner på planen. Detta hände titt som tätt och just detta frisparksmål för Brasilien mot Frankrike 1997 var en ruskig kanon. Den franske målvakten Fabien Barthez hade inte en chans då skottet kom flygande med sanslösa skruv i 138 km/h! Se och spela på fotboll live =>

6. Zlatan Ibrahimovic, PSG – 150 km/h – PSG mot Anderlecht

Zlatan Ibrahimovic har skjutit ett av de hårdaste skotten i fotboll genom tiderna

Hur hårt skjuter Zlatan i fotboll? Zlatan skotthastighet? Zlatans dundermål mot Anderlecht finns också med på denna lista över de hårdaste skotten. Zlatans mål har inte kuppats in på denna lista, utan målet är utan tvekan ett av Zlatans hårdaste skott som gått i mål.

Zlatans kanon mål mot Anderlecht hamnar på en mycket fin 7: e plats på listan. Zlatans projektil mot Anderlecht uppmättes först till 122 km/h, men men ändrades sedan till 150 km/h då den officiella matchrapporten säger att målet uppmätts till 150 km/h. Nu vet du hur hårt Zlatan skjuter i fotboll. Detta skott är förmodligen Zlatans hårdaste skott genom tiderna.  Se och spela på fotboll live =>

5. Manchester United – AS Monaco: David Trezeguet – 154,4 km/h

David Trezeguet har skjutit ett av de hårdaste fotbollskotten i världen

David Trezeguet började spela fotboll när han var åtta år. Det vi mest kommer ihåg av honom är hans tid i Juventus men detta mål för AS Monaco var ett av de snyggaste han gjort. David Trezeguet var blott 20-år när han tryckte till med högerdojan. Fransmannen måste ha haft krut i sina skor när han avfyrades denna kanon på Old Trafford i Champions League-kvartsfinalen mot Manchester United 1998. Skottet mättes upp till 154,4 km/h!

4. Leeds – Wimbledon: Tony Yeboah – 154 km/h

Tony Yeboah har skjutit det fjärde hårdaste skottet i fotboll

Leeds ikonen Tony Yeboah gjorde sig känd i Premier League för sitt våldsamma högerfot. Det här drömmålet från säsongen 95-96 som han gjorde mot Wimbledon var förmodligen hans hårdaste skott i mål.

3. Blackburn – Wigan: Steven Reid – 189 km/h

Steven Reid har skjutit det tredje hårdaste skottet i fotboll

Steven Reid mot Wigan raket är målet som ofta blir kallad det hårdaste skottet någonsin med sina 189 km/h. Dock verkar det stenhårda vristskottet endast hamna på tredje plats hos många inofficiella listor och därav har också valt göra det.

2. Real Madrid – Borussia Dortmund: Arjen Robben – 190 km/h

Arjen Robben har skjutit det näst hårdaste skottet i fotboll

Arjen Robben fick till en drömträff i en Champions League match där Real Madrid möte Borussia Dortmund. Holländaren, som spelade för Real Madrid, dundrade till bollen på volley. Skottet var knallhårt och ska enligt uppgift ha uppmäts till 190 km/h. Se och spela på fotboll live =>

1. Sporting Lisbon – Associação Naval 1º de Maio: Ronny Heberson – 210,8 km/h

Ronny Heberson har skjutit världens hårdaste skott i fotboll

Vilket är det hårdaste skottet i fotboll? Ronny Heberson har skjutit det hårdaste skottet i fotboll som gått i mål. Det hårdaste fotbolls skottet sköt brassen genom en frispark åt Sporting Lissabon i den portugisiska högsta ligan mot . Bollen dundrades iväg i osannolika 210,8 km/h. Heberson brände till från cirka 16,5 meter och bollen i mål redan 0,28 sekunder (enligt The Guardian).

Målvakten hade inte en sportslig chans att hindra bollen från att gå in i mål. Skulle du kunna stoppa det hårdaste skotten någonsin i fotboll? Se gärna målet i slow motion för att se ifall du ens hinner med att se bollen innan den går i mål. Dock återstår att se hur länge detta förblir det hårdaste fotbollsskottet någonsin. Oavsett vad som händer så lär Ronny Heberson hårda skott alltid förbli ett av världens hårdaste skott i fotboll genom tiderna.

Ronny Hebersons mål är även det snabbaste skottet i fotboll. Se och spela på fotboll live =>

Vem skjuter hårdast i fotboll? Världens hårdaste skott i fotboll? Vilka är de hårdaste skotten i fotboll där det blivit mål?

Läs mer om fotboll, hårda och snabba mål

Innehållsförteckning

bet365

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply