Topp 10: Snabbaste målen i fotboll någonsin

Snabbaste målen någonsin

Snabbaste målet i fotboll – vilket är det snabbaste målet någonsin i fotboll?

Snabbaste målet någonsin? Vad är det snabbaste målet i fotboll? Vilka är de snabbaste målen i fotboll någonsin? Vilket är det snabbaste målet i fotboll? I fotboll vet man aldrig vad som kommer att hända. Varje sekund är viktig. Ibland blir det mål, andra gånger rött kort eller så kan det bli en straffspark, antingen för eller emot ditt favoritlag.

Allting kan hända närsomhelst i matchen och idag har vi på Silly Season Sverige satt ihop en lista med de tio snabbaste målen som någonsin gjorts i fotboll i hela världen. Ifall du vill se allsvenskans snabbaste mål så ska du ta en titt på vår lista med snabbaste målet i allsvenskan. Se och spela på fotboll live =>

Snabbaste målet i fotboll - vilket är det snabbaste målet någonsin i fotboll?

Snabbaste målet någonsin – se alla världens snabbaste mål i fotboll!

Tidigare har vi upprättat liknande listor med bland annat det snabbaste skottet i fotboll med fokus på hastigheten, det hårdaste skottet i fotboll, det snabbaste VM-målet någonsin, det snabbaste målet i La Liga, det snabbaste målet i Premier League och det snabbaste målet i Champions League. Dessa är listor som ni gärna får kolla in efter att vi gått igenom de snabbaste målen som någonsin gjorts i fotboll. Det är förstås svårt att fastställa vilka som är de snabbaste målen, men här har vi sammanställt några av dem. Häng med! Se och spela på fotboll live =>

10. Manchester City – Tottenham Hotspur: Jesús Navas, 14 sekunder

Jesus Navas har gjort ett av de snabbaste målen i Premier League någonsin

Vi börjar med ett av de snabbaste målen i Premier League. Det tog Jesus Navas endast 14 sekunder att göra 1-0 för Manchester City mot Tottenham på Etihad Stadium. Något som gör det ännu mer meriterande är att det faktiskt var gästerna som hade avsparken. Hugo Lloris stod för en fin räddning men det hindrade inte Jesus Navas från att lobba in bollen i mål.

11. Aston Villa – Coventry City: Dwight Yorke, 12.2 sekunder

Målet kommer 2:04 in i videon.

Dwight Yorke har gjort ett av de snabbaste Premier League-målen någonsin

Det som Jesus Navas gjorde kunde även Dwight Yorke göra. I en match mellan Aston Villa och Coventry gav Yorke Villa ledningen efter endast 13 sekunder på klockan vilket fick motståndarfansen helt förkrossade.

Yorke flyttade från Aston Villa till Manchester United där han spelade 1998-2002.

10. Leeds United – Charlton Athletic: Mark Viduka, 11.9 sekunder

Målet kommer 2:33 in i videon.

Mark Viduka har gjort ett av de snabbaste Premier League-målet någonsin

Mark Viduka såg Dwight Yorkes mål efter 13 sekunder och ville inte vara sämre. Australiensaren var en av de mest kliniska avslutarna under sin tid i Middlesbrough och Leeds United. Målet mot Charlton Athletic var anfallarens snabbaste och troligen ett av dem han kommer ihåg mest. Se och spela på fotboll live =>

9. Newcastle United – Manchester City: Alan Shearer, 10.5 sekunder

Alan Shearer har gjort ett av de snabbaste målen i Premier League

Här har vi ännu ett mål bland de snabbaste målen i Premier League. Kommer ni ihåg Tottenhams avspark mot Manchester City där man förlorade bollen och släppte in ett mål efter endast 14 sekunder? Manchester City gjorde likadant i en match mot Newcastle United. Denna gången var Alan Shearer framme och nappade vilket gör att han ligger på nionde plats på vår lista.

8. Tottenham Hotspur – Bradford City: Ledley King, 10 sekunder

Ledley King har gjort ett av de snabbaste målen i Premier League

10 sekunder in i matchen mellan Tottenham Hotspur och Bradford City tog Ledley King chansen och drog till från lång håll. Totalt tog det 10 sekunder från avspark till det av bollen låg i mål. Tyvärr förstördes spelarens karriär på grund av skador och formsvackor.

Topp 10: Snabbaste målen någonsin

7. Bayern München – Real Madrid: Roy Makaay, 10 sekunder

Roy Makaay har gjort det snabbaste målet någonsin i Champions League

Det kanske är svårt att tänka sig, men Roy Makaay gjorde mål efter tio sekunder i en Champions League-match, mot Real Madrid Bayern München-tröjan. Real Madrid mötte Bayern München i Champions League och efter att ha förlorat bollen var holländaren otroligt snabbt framme och sköt bollen i mål bakom Iker Casillas. Se och spela på fotboll live =>

6. Watford – Southampton: Shane Long, 7.69 sekunder

Shane Long har gjort det snabbaste målet i Premier League någonsin

Det snabbaste Premier League-målet någonsin gjordes av Shane Long Southampton den 23 april 2019 mot Watford på Vicarage Road. Anfallaren fick en rensning på sig, kom fri med målvakten och lobbade kyligt in 0-1 efter 7.69 sekunders spel. Det är än idag Premier Leagues snabbaste mål genom tiderna.

5. New York Red Bulls – Houston Dynamo: Tim Cahill, 7 sekunder

Tim Cahill har gjort det snabbaste målet någonsin i MLS

Tim Cahill gjorde det snabbaste målet i MLS historia när han nätade för New York Red Bulls, efter endast sju sekunder. Flera legendarer har i slutet av sina karriärer flyttar till den amerikanska ligan men ingen av dem har lyckats slå anfallarens rekord. Se även vårt tidigare klipp med det snabbaste målet i MLS någonsin.

4. AC Milan – Sassuolo: Rafael Leao, 6.2 sekunder

Rafael Leao har gjort det snabbaste målet i Serie A någonsin

Vi är inte många som längtar tillbaka till den här tiden i december 2020 när matcherna spelades inför tomma läktare på grund av coronapandemin. Men Milan-stjärnan Rafael Leao kan blicka tillbaka på den här dagen som dagen när han gjorde snabbaste målet i Serie A genom tiderna.

3. Al-Hilal – Al Shoalah: Nawaf Al Abed, 2.4 sekunder

 Nawaf Al-Abed har gjort det snabbaste målet någonsin i Saudiska ligan (Saudi Pro League)

På tredje plats på listan över de snabbaste målen i fotbollshistorien hittar vi Nawaf Al-Abed som lyckades göra mål efter endast två sekunder. Man kan ifrågasätta målvaktens aktion men det är inte varje dag det händer och han var med all säkerhet inte beredd på det.

2. Cowes Sports – Eastleigh: Marc Burrows, 2 sekunder

Marc Burrows har gjort det näst snabbaste målet i fotboll någonsin

Detta målet är ganska likt nummer tre. Det är en vanlig avspark men skottet som avlossas sekunden senare är av högsta klass. Likt nummer tre kan man säga att det inte är bra agerat av målvakten men även här är skottet otroligt bra.

Det kanske låter konstigt men det finns faktiskt en spelare som har gjort ett snabbare mål än Burrows.

Topp 10: Snabbaste målen någonsin

1. Arsenal – Tottenham Hotspur: Nicklas Bendtner, 1.8 sekunder

Nicklas Bendtner har gjort det snabbaste målet i fotboll någonsin

Snabbaste målet i fotboll någonsin? Snabbaste fotbollsmålet i världen och Premier League? Ja, det är samma person som gjort det snabbaste målet i Premier League och världen. Vem skulle vara på plats nummer ett om inte Nicklas Bendtner. Dansken hoppade in i ett London-derby mot Tottenham Hotspur och det tog honom endast 1,8 sekunder att få bollen i nät efter en hörna. Cesc Fàbregas slog hörnan som Bendtner nickade in som betydde 2-1 till The Gunners och det målet blev det snabbaste målet i Premier League. Se och spela på fotboll live =>

Snabbaste målet någonsin - se alla snabbaste mål i fotboll!

Läs mer om fotboll och snabba mål

Innehållsförteckning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365