Lista: 15 fulaste matchställen inför säsongen

15 fula matchtröjor i fotboll säsongen

Vilka är de snyggaste matchställen inför kommande säsong? De flesta lag vill ha snygga matchtröjor i fotboll, men det väldigt få som lyckas välja snygga matchtröjor när de vill skapa den snyggaste matchtröjan eller världens snyggaste matchtröja. Däremot så är det ganska många som väljer ”billiga matchtröjor” som gör att matchtröjorna inte alls är snygga utan snarare blir fula matchtröjor som hamnar de bland de fulaste matchtröjorna i världen. Se och spela på fotboll live =>

Lista med fulaste matchställen inför säsongen

Snyggaste matchstället denna säsong

Den kommande säsongen närmar sig med stormsteg och och något många vill veta är vilka lag som har fulast matchtröjor. FourFourTwo har satt ihop en lista med de tio fulaste matchkiten som de största lagen kommer att bära den kommande säsongen och även om alla klubbar inte offentliggjort sina tröjor än. Här hittar de snyggaste matchtröjorna i Allsvenskan.

Matchtröjorna du kommer att se finns att köpa hos Sportamore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Sportamore.se hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

15 snyggaste matchdressarna säsongen

För inte så längesen publicerade vi listor om bland annat de mest inbytta spelarna i Premier League och de 10 dyraste afrikanska fotbollsspelarna någonsin. Listor som ni gärna får kolla in efter att vi gått igenom de 15 snyggaste matchtröjorna som lagen kommer att använda säsongen , häng med för att se vilket lag som har den snyggaste matchtröjan! Tröjorna finns att köpa hos Sportamore.se

15. Red Bull Salzburg (Bortaställ)

På 15 plats hittar vi Red Bull Salzburg. Hade man tagit bort de gula inslagen på tröjan hade den varit stilren, nu blev den dock inte det.

 

14. Lille (Tredjeställ)

Lille presenterar denna tröja som sitt tredjeställ för säsongen. Kanske inte det snyggaste vi sett.

13. Atlético Madrid (Hemma)

Atlético Madrid brukar ha fina tröjor och inte gå ifrån sina rödvita ränder. Denna gången har Nike dock valt att slänga in horisontella linjer, något som inte uppskattats av lagets fans. Inför säsongen har man även ändrat klubbmärket.

 

12. Everton (Hemma)

Everton har inte ändrat sin tröja extremt mycket från tidigare år. Men ser man till vad som finns på axlarna och armarna förstår man varför just denna tröja finns med.

 

11. Juventus (Tredjeställ)

Juventus brukar ha väldesignade tröjor från Adidas, speciellt när det kommer till hemmatröjan. Tredjestället håller tyvärr inte samma klass och finns därför med på denna lista.

Lista med säsongens  fulaste matchställ

10. Stoke City (Bortaställ)

Det krävs ingen längre förklaring varför Stokes bortatröja har tagit en av platserna på denna lista.

 

9. Ajax (Bortaställ)

Ajax har en hemmatröja som är snyggare än många andra lags. Dock är bortatröjan inte deras starka sida, då den ser ut såhär.

 

8. Liverpool (Bortaställ)

Liverpool har i år en stilren hemmatröja från New Balance, bortatröjan är dock inte i samma klass, något vi kan konstatera efter att ha sett denna bild.

 

7. Sporting Lissabon (Bortaställ)

Sporting Lissabon bjuder på denna tröja som deras bortaställ. Färgerna kanske hade fungerat om man skulle ut och springa längs vägen eller något liknande, dock inte speciellt passande på en fotbollsplan.

 

6. Real Madrid (Tredjeställ)

Real Madrid har sin alltid lika klassiska vita matchtröja. Adidas har dock inte lyckats lika bra när det kommer till spanjorernas tredjeställ som man debuterade med i Spanska Supercupens första möte.

 

5. Bordeaux (Hemma och Tredjeställ)

Bordeaux är ett annat lag som inte lyckats denna säsong. Både hemmastället och tredjestället finns med på listan efter att Puma kanske inte gjort sin bästa insats.

 

4. Club América (Hemmaställ)

Den mexikanska storklubben har presenterat denna tröja som hemmaställ för säsongen. Tidigare har man haft näst intill helgula tröjor som varit snygga, denna gången är de dock inte det.

 

3. Manchester United (Tredjeställ)

Man får tycka vad man vill om Manchester Uniteds tredjetröja denna säsong, men snygg är det inte. Hemmatröjan i all ära, men den gråa varianten är inget att hänga i granen.

 

2. Feyenoord (Bortaställ)

Feyenoord bjuder oss på denna tröja som man kommer använda på bortaplan denna säsong. Frågan är egentligen vad designen hade för sig när han skapade denna.

1. Huddersfield (Hemmaställ, Bortaställ och Tredjeställ)

Nykomlingarna i Premier League bjuder oss på dessa tre tröjor. Precis som på Bordeaux-tröjan är det Puma som misslyckats, här är det dock med samtliga tre tröjor.

Lista med säsongens  fulaste matchställ

Detta var alltså de tio snyggaste matchställen inför säsongen i Europas största ligor. Har du tips på andra listor som vi kan göra eller vill du kommentera något annat? tveka inte på att skriva i fältet nedan, vi vill veta vad du tycker! Tröjorna finns att köpa hos Sportamore.se

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply