Topp 10: Snyggaste tröjorna på FIFA 17

Snyggaste tröjorna på FIFA 17

Snyggaste tröjorna FIFA 17 – FIFA Ultimate Team

Snyggaste tröjorna på FIFA 17? Vilka är de snyggaste fotbollströjorna på FIFA 17? Spelar du FIFA Ultimate Team (FUT) men har svårt att hitta ett kit som passar ditt lag och din smak? Det finns flera stilrena och häftiga tröjor att välja bland när man sätter sig framför sin dator eller TVn. Kiten gör inte ditt lag bättre men man vill ändå visa att man har stil och klass, därför är det viktigt att ha en tröja som ser bra ut. Men vilka är egentligen de snyggaste kiten på FIFA 17?

TIPS: gillar du att spela spel – få upp till 1000 kr att spela på e-sport här =>

Det finns två typer av FIFA 17-spelare. De som väljer tröja efter sitt favoritlag och så finns det de spelare som väljer tröjor efter hur de ser ut eller hur mycket uppmärksamhet de kan dra till sig. Hur kul är det egentligen att spela med sitt favoritlags tröjor när man kan skapa ett eget lag. Tidigare använde de största klubbarna endast sina hemma och bortatröjor men nu har även tredjetröjan börjat användas, även om det inte alls är lika ofta.

Tio snyggaste matchställen på FIFA 17

Snygga matchställ FIFA 17? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de tio snyggaste tröjorna som kommer få dig att se ut som en mästare både på och utanför planen. Vissa av de matchtröjor som finns med på listan är tröjor som används eller har använts av storlag runt om i världen men det finns även de tröjor som är väldigt snygga, men burits av mindre lag och därför inte setts till lika ofta i Europa eller i större klubblagsturneringar.

Har du ett lag som består av de bästa målvakterna, de bästa försvarsspelarna, de främsta anfallarna och spelarna som står för de bästa dribblingarna tillsammans med de bästa mittfältarna men du känner att det fattas något? Då är det en snygg matchtröja som sätter pricken över i:et. Kolla in vår lista med de tio snyggaste matchställen på FIFA 17. Redan förra året hade vi en lista över de snyggaste matchställen på FIFA 16 som man kan kolla in och jämföra med.

10. Tottenham Hotspur bortatröja

Topp 10: Snyggaste tröjorna på FIFA 17

Tottenham Hotspurs bortatröja är en enkel men ändå snygg och stilren tröja med spännande guldiga detaljer som gör tröjan mer intressant.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply