Bekräftat: Så mycket kostar Antoine Griezmann

Bekräftat: Så mycket kostar Antoine Griezmann

Atlético har höjt Griezmanns utköpsklausul

Klubbägaren Miguel Ángel Gil Marin bekräftar att Antoine Griezmann har en mycket högre klausul än tidigare ryktat. I alla fall till och med nästa sommar.

Ett namn som varit på flera klubbars önskelista är Antoine Griezmann. Fransmannen har under det senaste året ryktats vara på väg att lämna Atlético Madrid för ett par klubbar, men det är inte lätt att värva storstjärnan. Griezmann kunde lämnat den rödvita klubben redan i somras men bestämde sig för att stanna i och med Atléticos registreringsförbud. I samma veva skrev spelaren även på ett nytt kontrakt samtidigt som man höjde lönen. Det var dock inte bara lönekuvertet som blev större i och med det nya kontraktet. Man passade även på att höja spelarens utköpsklausul. Klubbägaren Miguel Ángel Gil Marin avslöjar nu att man höjde klausulen och hur mycket det kommer att kosta att köpa loss spelaren.

Bekräftat Så mycket kostar Antoine Griezmann

– Vi gjorde en ansträngning som egentligen är större än vad vi egentligen är kapabla till, säger Gil Marin om kontraktsförbättringen. Griezmann fick nämligen en löneökning till 12 miljoner euro brutto per säsong samtidigt som man höjde utköpsklausulen till 200 miljoner euro. En klausul som gäller till nästa sommar. I och med förlängningen är Griezmann Atlético Madrids bäst betalda spelare genom tiderna.

Denna säsong har det blivit sju mål och fyra assist på 20 matcher för Griezmann.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona i möte med Griezmanns familj

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply