LISTA: Snyggaste matchtröjorna EM 2016

Snyggaste matchtröjorna EM 2016

Topp 10: Snyggaste matchställen EM 2016

Matchtröjor EM 2016. Vilka är de snyggaste matchställen i EM 2016? Deltagarlagen i 2016 års Europamästerskap är fastställda. Detta bland annat efter att Sverige slagit DanmarkUkraina slagit Slovenien och Irland slagit Bosnien. Efter att det stått helt klart vilka länder som kommer att spela i sommarens EM-slutspel är det dags att gå igenom lagens matchtröjor. Vissa tröjor är sig lika från tidigare år medan andra länder har en helt ny design på sina tröjor. Något som det inte är någon tvekan om är att flera av de finns med på listan över världens dyraste landslagströjor. Idag kan en matchtröja kosta allt mellan 500 och 1000 kronor och både klubblag och landslag tjäna otroliga summor på att sälja tröjorna till fans världen över.

Det finns de som köper tröjor för de ser snygga ut medan andra köper tröjor för att visa att man stöttar sitt lag. Vi på Silly Season Sverige har nu gjort en Lista med de tio snyggaste matchtröjorna som kommer att användas i EM Frankrike sommaren 2015. Tröjorna är inte rangordnade. Bilderna är hämtade från footyheadlines och Unisportstore.se.

Lista: Landslagen med snyggast matchtröjor i EM 2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de bästa listorna, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom landslagen med de snyggaste tröjorna inför EM 2016.

10) Spanien – här är Spaniens matchställ EM 2016

Spaniens matchtröja 2016-17Spaniens matchställ 2016-17

De regerande mästarna Spanien reser till Frankrike för att försvara sitt EM-guld från 2012. Efter en väldigt svag insats i VM 2014 i Brasilien är det upp till bevis för Vicente del Bosque och hans mannar att visa att man är ett av världens bästa landslag. Det kommer man göra i denna tröjan som Adidas tagit fram.

Fler bilder av Spaniens fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply