LISTA: Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

5. Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic- Javier Zanetti (Inter)

Foto: Bildbyrån

Det blev hela 19 säsonger för argentinaren Javier Zanetti och några av de fick han spendera tillsammans med Zlatan. Tillsammans tog de tre ligaguld med Inter. Numera är Zanetti sportchef i Inter.

6. Xavi Hernández (Barcelona)

I FC Barcelona stötte Zlatan på klubbens två mittfältsgeneraler. En av de var Xavi Hernández. Tillsammans vann de bland annat en ligatitel. Xavi har lämnat Barcelona för spel i Qatar och därefter möjligtvis ta över tränarposten på Camp Nou. Se & Spela på fotboll =>

7. Andrés Iniesta (Barcelona)

Det var inte bara Xavi som Zlatan spelade med i Barcelona, det var även Andrés Iniesta. De båda mittfältarna var hjärnan i Pepes lagbygge och på sin tid två av de bästa mittfältarna i världen. Många har sagt att Iniesta är den bästa fotbollsspelaren som de spelat med. Varken Iniesta eller Xavi har ingen guldboll, någon minst en av de kanske borde ha haft.

8. Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic – Andrea Pirlo (AC Milan)

I AC Milan hade Pirlo och Zlatan ett fint samarbete. Med Pirlos passningsfot och Zlatans avslutningsförmåga blev det livsfarligt varje gång som det rödsvarta laget gick till anfall. Pirlos frisparkar var även sylvassa och kunde få bollen i nät från nästan vilket avstånd som helst.

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply