LISTA: Zlatan Ibrahimovic 10 bästa citat

De tio bästa sakerna Zlatan Ibrahimovic har sagt

Zlatan Ibrahimovic blev klar för Manchester United härom dagen och därmed är transferfönstrets absolut största övergång redan skedd. Svensken kommer inte bara bli en enorm sportslig tillgång för Manchester United, han kommer även bli en extrem tillgång för prylar. Matchtröjor och andra Zlatan-prydda saker kommer sälja som smör i sommar och höst.

Därför kommer klubben säkerligen tjäna igen den enorma lön Zlatan faktiskt har genom försäljning av tröjor och andra prylar. Själv får Zlatan också chansen att ta över ännu ett land, ännu en liga och visa att han är en av världens absolut bästa spelare. Det kommer det inte råda några tvivel om han faktiskt lyckas vinna Premier League med ett Manchester United som verkligen storsatsar i sommar.

Zlatan är inte bara en gudabenådad fotbollsspelare – han är också en personlighet utöver det vanliga. Därför listar vi på Silly Season Sverige Zlatan Ibrahimovic tio bästa citat någonsin.

Zlatan Ibrahimovic tio bästa citat

Tyvärr fick vi inte se Zlatan i Allsvenskan riktigt än, men vi får glädjas åt att han kommer spela i världens mest bevakade liga i ett par år. Därmed kommer vi också få höra flera underbara intervjuer med Zlatan mot de påstridiga engelska journalisterna. Kolla till exempel bara på de bästa citaten från Zlatan under hans tid i Paris Saint-Germain. Det är ett litet plåster på såren för hans sorti i det svenska landslaget.

Nu kommer vi på Silly Season Sverige lista de tio bästa citaten från Zlatan Ibrahimovic någonsin. De tio skönaste sakerna Zlatan sagt under sin karriär om sig själv, om motståndare och andra klockrena uttalanden han stått för. Nu sätter vi igång listan över Zlatan Ibrahimovic tio bästa citat.

10. ”Inget VM utan mig”

Zlatan vs Ronaldo

Sverige misslyckades att ta sig till VM 2014 i Brasilien efter att ha förlorat mot Portugal i playoff-spelet. Zlatan Ibrahimovic var självklart inte nöjd och han uttryckte sig enligt följande efter matchen:

”En sak är säker: ett VM utan mig är inte lönt att titta på, så det är inte lönt att se fram emot VM.”

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply