bet365

LISTA: Spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic – vilka spelare har Zlatan bråkat med?

Spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic? Zlatan Ibrahimovic är Sveriges bästa fotbollsspelare och även en av de bästa i världen. Han är med på listan över Sveriges mest värdefulla spelare och har vunnit allt man kan på klubblagsnivå, förutom UEFA Champions League. Svensken är känd för sina fantastiska mål i både landslaget och klubblag men är även känd för sina bråk och duster med motståndarna på planen.

Zlatan brukar oftast vinna när det blir små bråk på planen men det finns även de gånger där motståndarna får sista ordet. Många förväntar sig säkert att denna lista skulle innehålla Zlatans bråk med Guardiola eller Zlatan bråk på träningarna, men denna gång har fokuserat oss på situationer där Zlatan har fått mothugg från motståndare på plan. Interna bråk på träningar och med tränare får bli en egen lista istället. Se & spela på fotboll live =>

Spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic - vilka spelare har Zlatan bråkat med?

Lista med spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic? Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära listorna som vi publicerat. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom åtta situationer när Zlatan blivit konfronterad.

Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med spelare och situationer där en motståndare gått emot den välbyggda anfallaren. Vissa av situationerna är från Paris Saint-Germain medan andra är från Zlatans tidigare klubbar såsom Juventus, Inter och AC Milan. Under de senaste åren har det dock blivit mindre bråk. Se & spela på fotboll live =>

1. Sebastien Squillaci är en spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Sebastien Squillaci bråk med Zlatan Ibrahimovic

Zlatans bråk med Sebastien Squillaci

Den före detta Arsenal-spelaren Sebastien Squillaci gillade inte Zlatan Ibrahimovics beteende på planen särskilt mycket och efter matchen sa Bastia-spelaren till den svenske anfallaren några väl valda ord.

– ”Du är en skithög, du är ingen stor spelare, du har inte respekt för de andra på planen, du bör visa mer respekt” sa fransmannen efter en match i Ligue 1 tidigare i år.

2. Paul Baysse är en annan spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Zlatans bråk med Paul Baysse

Denna gången var det Zlatan Ibrahimovic som började med att göra den klassiska ”och vem är du?”. Det han dock inte förväntade sig var att motståndaren gjorde samma sak tillbaka, överraskande och snyggt! Se & spela på fotboll live =>

3. Rio Mavuba är också en av spelarna som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Rio Mavuba bråk med Zlatan Ibrahimovic

Zlatans bråk med Rio Mavuba

Ibra gav Mavuba en klapp i nacken och Lille-spelaren lät sig inte övervinnas och gav tillbaka, precis framför domaren. Svensken föll direkt ner på marken. Ganska komiskt trots allt

4. Joey Barton är också en fotbollsspelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Zlatans bråk med Joey Barton

En av de hårdaste spelarna från EnglandJoey Barton visade med denna gest hur mycket han gillar svensken. De båda rök ihop i en match mellan PSG och Olympique Marseille och Joey Barton ville inte låta sig bli besegrad.

5. Marco Materazzi är en av fotbollsspelarna som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Zlatans bråk med Marco Materazzi

Marco Materazzi är känd för att vara otroligt brutal på planen och i matchen mellan Juventus och Inter visade han att det inte finns några undantag. Zlatan åkte på en brysk tackling från italienaren men la situationen på minnet och gav tillbaka några år efter. Se & spela på fotboll live =>

6. Zlatans bråk med Philippe Mexès

Philippe Mexès är en spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Det var nog bra att de blev separerade då Mexés var nära att ta fram knytnävarna och börja slåss. Istället blev det bara en mindre incident som rann ut i sanden.

7. Zlatans bråk med Matuzalém

Matuzalém, då i Lazio gjorde något som de flesta nog inte hade vågat sig på. Under tiden som Zlatan skällde ut honom och pekade med fingret gick brasilianaren fram och tog tag i svenskens armar och puttade tillbaka honom. Snacka om att vara modig!

8. Zlatans bråk med Renato Civelli

Renato Civelli är en spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Medan Zlatan letade efter gruff hade Renato Civelli helt andra tankar. Han gav nämligen PSG-anfallaren en puss på nacken, något som han inte såg ut att gilla.

BONUS VIDEO: Zlatans bråk med Ezequiel Lavezzi

Ezequiel Lavezzi är en spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Ezequiel Lavezzi har alltid varit en skojare och detta var ingen undantag. Under ett målfirande gick argentinaren fram och tog tag i Zlatans näsa, en händelse som får en att dra på smilbanden.

Detta var alltså listan med Spelare som har bråkat med Zlatan Ibrahimovic. Nedan hittar du fler listor med svensken. Se & spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply