LISTA: Zlatans snyggaste mål i landslaget (landslagsmål)

Zlatans snyggaste mål i landslaget

Zlatan bästa mål i landslaget – vilka är Zlatans snyggaste landslagsmål?

Zlatans snyggaste landslagsmål? Zlatans snyggaste mål? 2001 gjorde Zlatan Ibrahimovic debut i det svenska A-landslaget i en match mot Azerbajdzjan och självklart blev det ett konstmål redan i anfallarens första match. Efter det har det bara rullat på för kung och fosterland och totalt blev det 62 mål för Zlatan i det svenska landslaget men frågan är vilket av målet som var snyggaste och vilket som var bäst? Detta gäller endast mål som Zlatan gjort med landslaget. Se & spela live på fotboll =>

Då vi har 62 stycken att välja mellan är det svårt att utse Zlatans snyggaste landslagsmål. Därför har vi nu satt ihop en lista med några av de snyggaste få vi kan ge er Zlatans bästa landslagsmål och några av de har varit helt otroliga.

I denna lista har vi mål från både när han var ung och ny i landslaget och när han nu är lite äldre och bär kaptensbindeln. Svenske fotbollslegendaren har vräkt in många delikatesser i motståndarmålen, men här har vi hans kanske fem bästa och snyggaste landslagsmål.

Zlatans snyggaste landslagsmål

Lista med Zlatan bästa och snyggaste mål i det svenska landslaget

Zlatans snyggaste landslagsmål? Några av Zlatans mål i landslaget har helt klart varit utöver det vanliga och därav så tänkte vi presentera Zlatans 5 snyggaste mål i landslaget. Det många roliga eller intressanta listor på Silly Season, och en av dessa är den om talangerna som aldrig blev något, eller så kanske du är mer intresserad av en lite tramsigare listan om de bästa skäggen inom fotbollen? Du kan också läsa om fotbollsspelarna som har varit världens dyraste. Här kommer Zlatans 5 snyggaste mål i landslaget som vi hittat på Youtube.

5. Zlatans mål mot England – Sverige – England (2-2-målet)

I denna match gjorde Ibrahimovic sitt ”Zlat-trick”, då han sänkte England med fyra mål. Han bjöd på några riktiga strutar, men den här var en av de finaste, då han plockar ner Anders Svenssons fina passning med bröstet och avslutar på egen volley. Klassmål rakt igenom.

4. Sverige – Azerbaijan (3-0-målet)

Här gjorde Zlatan Ibrahimovic sitt första landslagsmål 2001, och på vilket sätt han gjorde det. Den då väldigt unge ”Ibra” lyfter bollen över sina försvarare två gånger för att få bollen till Fredrik Ljungberg som spelar tillbaka den till den dåvarande Ajax-anfallaren som kunde göra sitt första mål i den blågula tröjan.

3. Sverige – Italien (1-1-målet)

Det är inte varje dag man gör mål mot ett lag som Italien, och att göra det i en poängräddande sista spark – eller ska jag säga sista klack? Efter kalabalik i en hörnsituation klackar Zlatan Ibrahimovic in bollen bakom Gianluigi Buffon, och målet är än idag historiskt. Det är känt som klacken mot Italien i folkmun, och om någon nämner dessa ord vet alla precis vad man menar.

2. Zlatans mål mot Frankrike – Sverige – Frankrike (1-0-målet)

Efter stora besvikelser i EM 2012 där man åkte ut i gruppspelen räddade Sverige hedern med en 2-0-vinst mot Frankrike. Matchens rubriker stals dock av Zlatan Ibrahimovic, som så många gånger, med sitt 1-0-mål. Han drar en konstspark liggandes i luften och slår in den stenhårt bakom Hugo Lloris i det franska målet. Fantastiskt mål, helt klart!

1. Zlatans mål mot England – Sverige – England (4-2-målet)

Man kan ju inte ha något annat än Zlatan Ibrahimovics cykelspark på denna plats. Detta mål fullbordade hans ”Zlat-trick” som vi nämnde i början av listan, och på vilket sätt han gjorde det. Han lurar ut Joe Hart långt ifrån målet för att cykelsparka in bollen på rekordlångt avstånd på denna nivå. För att alla ska inse vilket fantastiskt mål detta är har vi ett klipp med kommentatorer från olika delar av världen som reagerar på målet. Se även vår lista med Zlatans snyggaste mål ifall du se Zlatans bästa mål under hans karriär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply