Bekräftar: Barcelona vill värva Florentino Luis

Bekräftar: Barcelona vill värva Florentino Luis

Florentino Luís agent bekräftar att FC Barcelona är intresserade av att värva in mittfältaren, men att det inte kommer bli lätt att få till en affär.

Benficas mittfältare Florentino Luís har kopplats ihop med flertalet klubbar under det senaste året och en av de är FC Barcelona. Nu bekräftar spelarens agent, Bruno Carvalho, att spanjorerna visade intresse för spelaren i somras. I ett uttalande som spanska Diario AS skriver om säger agenten att Barcelona anmälde sitt intresse men att Benfica valde att inte släppa sin mittfältare. Och nu kan det bli svårt med en affär.

– Med tanke på Barcelonas situation med financial fair play tror jag det kommer bli svårt för dem att presentera ett bud på 40 miljoner euro. Jag kan inte dölja att de var en av klubbarna som var intresserade av Florentino i somras. Det pratades mycket om Barcelona och andra klubbar i Premier League. Men Benfica bestämde sig för att fortsätta med honom och vill inte sälja honom. Under de senaste åren har Florentino spelat i europeiska turneringar och är van vid de stora matcherna. Det kommer alltid vara hans dröm att spela på den högsta nivån i Europa, säger Carvalho.

I Benfica har det blivit ett mål och fyra assist på 99 matcher för Florentino som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2027.

SE ÄVEN: Uppgifter: Så mycket kräver FCK för Roony Bardghji

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply