LISTA: Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

bet365

Startelva: Bästa spelarna som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic? Zlatan Ibrahimovic är Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna och har gjort många otroliga mål som är svåra att glömma. Han är även en citatmaskin och den svenske superstjärnan har uttalat sig kontroversiellt flera gånger, uttal som både gillats och ogillats av fotbollsfans världen över. Det är dock inte bara utanför planen som Zlatan pratar, även på planen och detta med fötterna och huvudet. Faktum är att Zlatan gjort fler mål efter att han fyllt 30 än innan han nådde 30-gränsen. Se och spela på fotboll live =>

Han blir bara bättre och bättre för varje säsong som går, men han hade inte kunnat göra det om han inte haft sina medspelare vid sin sida, i de flesta av fallen i alla fall. Då Zlatan spelat i många storklubbar som Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain och Manchester United har Zlatan stött på en och annan världsspelare. Tar man en titt på vilka de bästa spelarna han delat omklädningsrum med får man en imponerande lista på spela, en lista som vi kommer gå igenom nedan.

LISTA: Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic? Zlatan Ibrahimovic har en hög lön och låg tidigare i toppen av bland annat Manchester Uniteds lönelista, något han förtjänar med tanke på att det är han som målmässigt bär laget på sina bara axlar. Det har han gjort i de första lagen han spelat i och Zlatan har nästan alltid varit bäst i det lag där han spelat. Men vilka är de bästa spelarna han spelat tillsammans med under sin tid som professionell fotbollsspelare?

Nedan finner ni en lista med den bästa startelvan som svensken spelat med. Ta dock gärna en titt på några av de andra listor som vi publicerat på Silly Season Sverige, Detta efter att vi gått igenom bästa startelvan Zlatan Ibrahimovic spelat med.

1. Gianluigi Buffon (Juventus)

Räknas som en av världens bästa målvakter någonsin och har spelat i Juventus sen 2001 då han kom från Parma. Verkar aldrig bli gammal och tappar inte formen trots att han hunnit bli 39 år. Numera spelar Buffon i Frankrike där han skrev på ett kontrakt med Paris Saint-Germain. Se och spela på fotboll live =>

LISTA: Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Foto: Bildbyrån

2. Dani Alves (FC Barcelona)

Spelade tillsammans med Zlatan under tiden i FC Barcelona. Har en fin inläggsfot och är en spelare som nästan vilket lag som helst hade tackat ja till att ha i truppen. Dani Alves gick från Barca till PSG men då hade Zlatan redan lämnat för spel i Manchester United. De återförenades alltid. I alla fall inte på planen.

3. Fabio Cannavaro (Juventus)

Zlatan har spelat med många legendarer och Fabio Cannavaro är en av de. De båda spelade tillsammans under tiden i Juventus och det är ingen överraskning att italienaren finns med på denna lista. Se & Spela på fotboll =>

4. Alessandro Nesta (Milan)

En annan italiensk försvararslegendar är Alessandro Nesta. Efter tio säsonger i Milan lämnade han för spel i Kanada och alla kommer ihåg honom som en av de största någonsin i Milans historia. Med honom längst bak i försvaret släppte Milan inte in särskilt många mål.

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

5. Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic- Javier Zanetti (Inter)

Foto: Bildbyrån

Det blev hela 19 säsonger för argentinaren Javier Zanetti och några av de fick han spendera tillsammans med Zlatan. Tillsammans tog de tre ligaguld med Inter. Numera är Zanetti sportchef i Inter.

6. Xavi Hernández (Barcelona)

I FC Barcelona stötte Zlatan på klubbens två mittfältsgeneraler. En av de var Xavi Hernández. Tillsammans vann de bland annat en ligatitel. Xavi har lämnat Barcelona för spel i Qatar och därefter möjligtvis ta över tränarposten på Camp Nou. Se och spela på fotboll live =>

7. Andrés Iniesta (Barcelona)

Det var inte bara Xavi som Zlatan spelade med i Barcelona, det var även Andrés Iniesta. De båda mittfältarna var hjärnan i Pepes lagbygge och på sin tid två av de bästa mittfältarna i världen. Många har sagt att Iniesta är den bästa fotbollsspelaren som de spelat med. Varken Iniesta eller Xavi har ingen guldboll, någon minst en av de kanske borde ha haft.

8. Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic – Andrea Pirlo (AC Milan)

I AC Milan hade Pirlo och Zlatan ett fint samarbete. Med Pirlos passningsfot och Zlatans avslutningsförmåga blev det livsfarligt varje gång som det rödsvarta laget gick till anfall. Pirlos frisparkar var även sylvassa och kunde få bollen i nät från nästan vilket avstånd som helst.

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

9. Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic – Ronaldinho (AC Milan)

Foto: Bildbyrån

Ingen längre beskrivning eller förklaring behövs när man väljer Ronaldinho på sin lista. Brassen är en av de bästa någonsin och har en klar plats på denna lista.

10. Leo Messi (Barcelona)

Leo Messi är inte bara en spelare med hög lön, han är även en av världens bästa fotbollsspelare någonsin. Argentinaren spelade tillsammans med Zlatan Ibrahimovic i FC Barcelona.

Detta är troligen nummer ett av spelarna i den bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic.

11. Zlatan Ibrahimovic

Det kan inte vara en startelva med Zlatan Ibrahimovic bästa medspelare utan att ha med honom själv. Svensken bär just nu AC Milan på sina axlar och är en av de mest spektakulära spelarna någonsin.

Detta var alltså listan med bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic. Spelarna är uttagna av svensken själv. Det är ingen vidare överraskning att han tog ut själv själv. Detta med tanke på vilka uttalanden han tidigare gjort. Zlatan har ett väldigt stort ego och det får vi bekräftat med denna startelva. Se och spela på fotboll live =>

Bäst startelva som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Läs mer om Zlatan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply