LISTA: Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

LISTA: Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Foto: Bildbyrån

Startelva: Bästa spelarna som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic? Zlatan Ibrahimovic är Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna och har gjort många otroliga mål som är svåra att glömma. Han är även en citatmaskin och den svenske superstjärnan har uttalat sig kontroversiellt flera gånger, uttal som både gillats och ogillats av fotbollsfans världen över. Det är dock inte bara utanför planen som Zlatan pratar, även på planen och detta med fötterna och huvudet. Faktum är att Zlatan gjort fler mål efter att han fyllt 30 än innan han nådde 30-gränsen. Se & Spela på fotboll =>

Han blir bara bättre och bättre för varje säsong som går, men han hade inte kunnat göra det om han inte haft sina medspelare vid sin sida, i de flesta av fallen i alla fall. Då 36-åringen spelat i många storklubbar som Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain och Manchester United har Zlatan stött på en och annan världsspelare. Tar man en titt på vilka de bästa spelarna han delat omklädningsrum med får man en imponerande lista på spela, en lista som vi kommer gå igenom nedan.

LISTA: Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic? Zlatan Ibrahimovic har en hög lön och ligger i toppen av Manchester Uniteds lönelista, något han förtjänar med tanke på att det är han som målmässigt bär laget på sina bara axlar. Det har han gjort i de första lagen han spelat i och Zlatan har nästan alltid varit bäst i det lag där han spelat. Men vilka är de bästa spelarna han spelat tillsammans med under sin tid som professionell fotbollsspelare?

Nedan finner ni en lista med den bästa startelvan som svensken spelat med. Ta dock gärna en titt på några av de andra listor som vi publicerat på Silly Season Sverige, Detta efter att vi gått igenom bästa startelvan Zlatan Ibrahimovic spelat med.

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

1. Gianluigi Buffon (Juventus)

Räknas som en av världens bästa målvakter någonsin och har spelat i Juventus sen 2001 då han kom från Parma. Verkar aldrig bli gammal och tappar inte formen trots att han hunnit bli 39 år. Numera spelar Buffon i Frankrike där han skrev på ett kontrakt med Paris Saint-Germain. Se & Spela på fotboll =>

LISTA: Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Foto: Bildbyrån

2. Dani Alves (FC Barcelona)

Spelade tillsammans med Zlatan under tiden i FC Barcelona. Har en fin inläggsfot och är en spelare som nästan vilket lag som helst hade tackat ja till att ha i truppen. Dani Alves gick från Barca till PSG men då hade Zlatan redan lämnat för spel i Manchester United. De återförenades alltid. I alla fall inte på planen.

3. Fabio Cannavaro (Juventus)

Zlatan har spelat med många legendarer och Fabio Cannavaro är en av de. De båda spelade tillsammans under tiden i Juventus och det är ingen överraskning att italienaren finns med på denna lista. Se & Spela på fotboll =>

4. Alessandro Nesta (Milan)

En annan italiensk försvararslegendar är Alessandro Nesta. Efter tio säsonger i Milan lämnade han för spel i Kanada och alla kommer ihåg honom som en av de största någonsin i Milans historia. Med honom längst bak i försvaret släppte Milan inte in särskilt många mål.

Bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply