Topp 5: Zlatan Ibrahimovics snyggaste mål i landslaget

Zlatans snyggaste mål i landslaget

Zlatan Ibrahimovics bästa landslagsmål

Zlatans snyggaste mål är svåra att välja ut helt klart, men dagen till ära väljer vi att göra ett försök att hitta Ibrahimovics bästa landslagsmål. För att kunna göra valet lättare väljer vi att begränsa oss till landslagsmål, istället för alla de hundratals drömmål han gjort på klubblagsnivå. på 107 landskamper har han 57 mål, där alla har en speciell plats i alla svenska fotbollsälskares hjärtan.

I denna lista har vi mål från både när han var ung och ny i landslaget och när han nu är lite äldre och bär kaptensbindeln. PSG-stjärnan har vräkt in många delikatesser i motståndarmålen, men här har vi hans kanske fem bästa mål.

Zlatans snyggaste mål i landslaget

Några av Zlatans mål i landslaget har helt klart varit utöver det vanliga och därav så tänkte vi presentera Zlatans 5 snyggaste mål i landslaget. Se gärna Zlatans mål på träning inför Ryssland/Sverige-matchen först som också var ett riktigt snyggt mål. Sedan finns det många roliga eller intressanta listor på Silly Season, och en av dessa är den om talangerna som aldrig blev något, eller så kanske du är mer intresserad av en lite tramsigare listan om de bästa skäggen inom fotbollen? Du kan också läsa om fotbollsspelarna som har varit världens dyraste. Här kommer Zlatans 5 snyggaste mål i landslaget som vi hittat på Youtube.

5. Zlatans mål mot England – Sverige – England (2-2-målet)

I denna match gjorde Ibrahimovic sitt ”Zlat-trick”, då han sänkte England med fyra mål. Han bjöd på några riktiga strutar, men den här var en av de finaste, då han plockar ner Anders Svenssons fina passning med bröstet och avslutar på egen volley. Klassmål rakt igenom.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply