bet365

Williams bekräftar intresse från Real, Barça och PL-klubbar

Williams bekräftar intresse från Real, Barça och PL-klubbar

Athletic Clubs ytterforward Nico Williams, 21, drar till sig intresse från några av Europas största klubbar. Nu bekräftar spelaren själv några av klubbarna som det rör sig om.

– Faktumet att stora klubbar som Real Madrid, Barcelona och Premier League-klubbar vill ha mig betyder att jag gör saker bra. För mig är det tydligt vilket beslut jag vill ha. Mina agenter jobbar på det, säger Williams till spanska Relevo enligt journalisten Fabrizio Romano.

Madridtidningen Diario AS skriver att Real Madrid är den senaste klubben som gett sig in i kampen om att säkra Williams signatur, samt att konkurrensen kommer från ”de fyra stora” i Premier League. Där nämns bara Manchester City och Liverpool vid namn.

Williams kontrakt med Athletic går ut nästa sommar och den spanske landslagsmannen har en utköpsklausul på 50 miljoner euro, motsvarande cirka 580 miljoner kronor. Han vill inte lämna klubben gratis och är därför beredd att förlänga sitt kontrakt, men bara om utköpsklausulen inte höjs, skriver Diario AS.

Nico Williams, lillebror till lagkamraten Iñaki, kom till Athletic i unga år. Den här säsongen har han gjort ett mål och fem assist på tio matcher.

LÄS ÄVEN: Uppgifter: Arsenal intresserade av Ruben Neves

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply