Uppgifter: Arsenal intresserade av Ruben Neves

Uppgifter: Arsenal intresserade av Ruben Neves

Ruben Neves flyttade i somras till Saudiarabien. Nu kommer uppgifter om att spelaren kan återvända till Premier League efter endast ett halvår samtidigt som Arsenal är intresserade.

Under det gångna året har flera stjärnor lämnat Europa för spel i Saudiarabien men samtidigt har det även pratats om stora brister i ligan som fortfarande är under utveckling. Flera spelare ska vilja återvända till den europeiska toppfotbollen och nu kommer uppgifter om att Ruben Neves vill lämna.

Enligt siten 90min ska Neves ha öppnat dörren för att flytta samtidigt som Arsenal ska ha blivit informerade av spelarens situation, som man kan komma att utnyttja. Gunners ska vara intresserade av 26-åringen som ersättare till Thomas Partey som ryktas bort.

Även Newcastle United ska vara intresserade av Neves men enligt siten kan en regeländring sätta käppar i hjulen. 90 min skriver nämligen att det kan komma en ny regel i Premier League som innebär att klubbar med samma ägare i inte får låna ut spelare mellan varandra. En regeländring som kan komma att sättas i bruk efter årsskiftet.

Ruben Neves har kontrakt med saudiska Al-Hilal till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Uppgifter: Engelskt intresse för Barcelona-stjärnan

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply