Hockey VM 2024 TV-rättigheter & TV-sändning – se VM i ishockey på TV!

Hockey VM 2024 TV-rättigheter & TV-sändning - se VM i ishockey på TV!

Ishockey VM 2024 TV-sändning i Sverige – sändning av Hockey VM på TV Sverige!

Hockey VM tv rättigheter? Hockey VM 2024 TV-sändning? Ishockey VM 2024 TV-rättigheter Sverige? Sverige inleder mot USA den 10 maj i Hockey VM 2024 som drar igång samma datum. Se & spela på VM live =>

Här går vi igenom vilka som äger TV-rättigheterna och vart ishockey-VM kommer att sändas på TV. För dig som vill veta vart VM i ishockey kommer att sändas på TV idag så har du kommit rätt. Vi kommer ge dig information om exakt vilka ställen du kan se matcherna från turneringen på och hur du gör för att ratta in rätt sidor och tjänster.

Hockey VM 2024 TV-sändning – vilka kanaler sänder Hockey VM 2024 på TV & live stream?

Hockey VM tv rättigheter? Vilken kanal visar Hockey VM 2024 på TV och live stream? Nu är det klart vilka det blir som kommer sända Hockey VM 2024 på TV och live stream i datorn, tablett, ipad och mobilen. Som nämnts ovan så är det NENT Group som vunnit kampen om TV-rättigheterna för den emotsedda hockeyturneringen i Tjeckien. Det är NENT Group som kommer att sända alla matcher i deras kanaler TV6, TV10, V Sport Extra och live streamingtjänsten Viaplay.

Det är nu spikat att du kan se hela turneringen på en mängd av ställen. Allt från streaming sidor till bettingsidor med live stream erbjuder samtliga matcher. Du kan därmed se och spela på alla matcher från turneringen på ett och samma ställe. Det finns väldigt många smidiga hemsidor att se hockeyn på. Speciellt om du sitter med mobilen eller surfplattan i knäet. I Sverige sänds turneringen på Viaplay. Samtliga matcher sänds direkt på Viaplay.

Hockey VM 2024 TV-rättigheter

Hockey VM tv rättigheter? Hockey VM 2024 TV3? Nej, i år visar inte TV3 Ishockey-VM på TV. Det är NENT Group som äger rättigheterna ensamt. Genom Viaplay så kan du streama samtliga matcher från turneringen. På NENT Group streamingtjänst kan man se samtliga möten mellan alla lag i turneringen. Har du inte möjlighet att registrera dig på Viaplays hemsida kan du alltid se en via Viaplay-appen som finns till Smart-tv, dator, smartphone, tablett m.fl. Viaplay gör att du kan se Hockey-VM var du vill och helt efter dina egna villkor.

Oavsett om du är hemma, i sommarstugan, på bussen eller av någon anledning inte har en tv nära till hands. Det går även att använda sig av bettingsidornas ”watch&bet” vilket innebär att du kan se och spela på matcherna på en och samma hemsida. Det finns många bettingsidor som erbjuder alla matcher när man lägger ett bet hos dom och det är absolut värt att lägga en slant. Tre Kronor är som sagt starka även i år. Det återstår att se hur de andra lagen presterar under de drygt två veckorna som turneringen spelas.

Hockey VM 2024 TV-rättigheter TV-sändning - se VM i ishockey på TV

Viaplay visar samtliga matcher från ishockey-VM

NENT Group (TV3, TV6, TV10 och Viaplay) tog över VM-sändningarna 1989 och sände fram till 2011. Från 2012 har TV4 sänt VM-hockeyn fram till 2018. Nu är det som sagt dock NENT Group som betalt vad som krävs för att svenska folket ska kunna se matcherna i ishockey-VM. Då matcherna spelas i Tjeckien är det inte allt för stor tidsskillnad. Det gör att det blir lättare att följa turneringen och de största matcherna. Speciellt när Sverige är med.

SVT och NENT Group sänder VM under sex år (2018–2024)

Från 2018 – då VM avgörs i Kazakstan – sänds alltså ishockey-VM i SVT igen. SVT har inte sänt ishockey-VM sedan 1988 och tar i och med köpet över från TV4. Det är via ett pressmeddelande som SVT berättar att kanalen säkrat upp rättigheterna för ishockey-VM för sex säsonger (2018–2024).

Grattis, alla hockeyälskare! Från och med 2018 kommer ni att kunna se ishockey-VM på SVT. ”Man kan säga att evenemanget nu har ”kommit hem”, säger SVT:s sportchef Per Yng.

Ishockey-VM återvänder till SVT. Från och med 2018, och fem år framåt, kommer världsmästerskapet att sändas på SVT och NENT Groups kanaler. SVT kommer dock inte att sända Hockey-VM 2024 då det är Viasat (NENT Group) som har ensamrättigheter från 2024 och framåt.

VM i Tjeckien 2024

Hockey VM tv rättigheter? Ishockey-VM 2024 spelas i Tjeckien, medan VM 2025 kommer att spelas i Sverige och Danmark. Hockey-VM 2025 kommer att spelas i Sverige och Danmark.

Spelprogrammet för Hockey VM 2024 har tillkännagivits. Läs mer om speltablån och annat om Ishockey VM här på Silly Season Sverige. Läs bland annat Hockey VM 2024 spelschema TVHockey VM 2024 spelschema tider, Sveriges hockeymatcher i ishockey VM och TV tider Sverige ishockey vm. för ytterligare information om Sverige och Hockey VM 2024 som arrangeras av IIHF.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply