Lista: Fyra punkter vi kommer sakna med Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget

Fyra punkter som vi kommer sakna med Zlatan i svenska landslaget

Sverige förlorade mot Belgien med 1-0 och är därmed ute ur EM i Frankrike. Samtidigt innebär det att Zlatan Ibrahimovics karriär i det svenska landslaget är över. Detta offentliggjordes i veckan, då Zlatan sa att han slutar i landslaget efter EM. I och med gårdagens förlust lämnar Zlatan ett stort tomrum efter sig, tillsammans med Andreas Isaksson och Kim Källström som också ska lägga av. Landslagskaptenen kommer vara saknad av många personer, på många sätt. Det här är fyra punkter som vi kommer sakna med Zlatan i svenska landslaget.

Fyra saker vi kommer sakna Zlatan för

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om Tio svenska EM-mål vi minns10 saker du inte visste om Gareth Bale och Sju nyckelfigurer som räddade sin klubb. Innan ni kollar vad som finns på de listorna rekommenderar vi att ni först läser om fyra punkter som vi kommer sakna med Zlatan i det svenska landslaget.

4. Tog fokus från resten av laget

Tog fokus från resten av laget

Efter att Fredrik Ljungberg och Henrik Larsson slutat i det svenska landslaget var Zlatan Ibrahimovic den enda världsstjärnan kvar. På grund av detta var han den alla journalister ville intervjua, den alla vill se på landslagets presskonferenser. Genom att låta Zlatan intervjuas i mängder kunde Erik Hamren och hans assistenter se till att det mesta av fokuset låg på storstjärnan. På så sett kunde de andra spelarna vila upp i lugn och ro inför matcher och träningar. 

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply