Atléticopresidenten: ”Pratar med Diego Costa”

Atléticopresidenten: "Pratar med Diego Costa"

Enrique Cerezo erkänner samtal med Diego Costa

Under natten till torsdagen intervjuades Atlético Madrids president Enrique Cerezo av radiokanalen Cadena SER och väl där berättade han att man har kontakt med Diego Costa.

Tidigare har ingen av parterna velat uttala sig om en flytt tillbaka till Atlético Madrid, men nu berättar den spanska huvudstadsklubbens president Enrique Cerezo att man samtalar med spelaren, även om man inte är nära en övergång.

– Jag pratar med Diego Costa ganska ofta. Han har ett ganska långt kontrakt med Chelsea och vi har inte pratat med dem om honom. Att han skulle komma tillbaka till Atlético Madrid i sommar är en hypotetisk sak. Vi får se vad som händer i sommar då vi har ett litet problem. Vi har fått ett transferförbud som vi överklagat och vi får se om vi kan värva någon spelare i sommar.

En eventuell återkomst för Diego Costa till Atlético Madrid har det pratats om under en längre tid. Redan i maj månad förra året kunde Silly Season Sverige avslöja att Diego Costa kan återvända till Atlético Madrid. Spelaren var då inte nöjd med livet utanför fotbollen i den engelska huvudstaden men just då var det näst intill omöjligt för spelaren att flytta tillbaka till La Liga på grund av den långa kontraktstiden som återstod.

Spelaren har själv därefter uttalat sig positivt till en övergången men det är upp till Chelsea hur man vill göra med spelarens framtid.

– Återvända till Atlético? man vet aldrig, har den spanska landslagsmannen tidigare sagt när han blivit tillfrågad om intresset från Atlético Madrid. För Jose Mourinho var det dock ingen tvekan om att spelaren skulle stanna på Stamford Bridge.

– Diego Costa stannar i Chelsea sa han endast några dagar efter att spelaren uttalat sig själv om situationen. I mitten av december månad stod det dock klart att  Jose Mourinho får sparken av Chelsea och det är nu upp till Chelseas nästa tränare att ta ett beslut om man vill ha kvar spelaren eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply