bet365

Aleksandar Kolarov vill lämna Manchester City

Aleksandar Kolarov vill lämna Manchester City

Kolarov vill bort från Manchester City

Enligt Manchester Evening News vill Aleksandar Kolarov lämna sin nuvarande klubb efter säsongen att man offentliggjort att Pep Guardiola kommer ta över nästa säsong.

Det är inte alla som uppskattar Pep Guardiolas ankomst till Manchester City som kommer ske till sommaren. På onsdagen skrev vi på Silly Season Sverige att Yaya Touré vill lämna Manchester City, detta efter att spelarens agent bekräftade det hela.

– Jag vet att Yaya vill lämna klubben. Men innan det hoppas jag att han vinner alla troféer som går, säger spelarens agent Dimitri Seluk enligt The Sun.

Nu skriver Manchester Evening News att nästa spelare att lämna den engelska storklubben är försvararen Aleksandar Kolarov. Ytterbacken ska ha gett order till sin agent att leta efter en ny klubbadress till sommaren och det mesta pekar på att en potentiell flytt skulle innebära att serben skriver på för en klubb i Serie A eller Bundesliga där Bayern München ska ha visat intresse för 30-åringen som kom från SS Lazio för fem och ett halvt år sen. Den engelska storklubben betalade då 16 miljoner pund för att köpa loss spelaren från Serie A där han var i tre säsongen efter att ha anslutit från OFK Beograd.

För drygt ett år sen berättade spelaren själv att han vill tillbaka till Italien och nu pekar det mesta på en flytt för serben som denna säsong spelat 28 matcher i den himmelsblåa tröjan.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply