AVSLÖJAR: Diego Costa kan återvända till Atlético Madrid

bet365

Diego Costa tillbaka till Atlético?

Silly Season Sverige kan under fredagen avslöja att Diego Costa hört sig för om en flytt tillbaka till Spanien.

Diego Costa kan vara på väg att återvända till Atlético Madrid, det kan Silly Season Sverige avslöja under fredagskvällen. Enligt uppgifter ska Diego Costa ha hört sig för angånde en flytt tillbaka till Atlético Madrid där han spelade förra säsongen. En källa nära spelaren bekräftar att anfallaren ska ha haft ett möte med sin agent angående framtiden och Costa ska ha då frågat om möjligheten finns att flytta tillbaka till klubben där han tidigare spelat i sex säsonger.  Under sina två sista säsonger i den spanska huvudstadsklubben vann han bland annat Copa del Rey efter att ha slagit Real Madrid på Santiago Bernabéu med 1-2. Detta var första gången Atlético vann ett derby mot Real på 14 år och Costa var en av målskyttarna i finalen. Han vann även den spanska ligatiteln förra säsongen och laget var två minuter från att vinna Champions League men förlorade i finalen mot Real Madrid. Totalt blev det 43 mål på 71 ligamatcher för den brasilianska spanjoren som inför denna säsong flyttade till Chelsea och Stamford Bridge tillsammans med Filipe Luis

Costa kan återvända till Atlético Madrid

En källa till Silly Season Sverige berättar under fredagskvällen att Costa hört sig för angående en möjlig flytt tillbaka till det lag som han lämnade förra säsongen. Anledningen sägs vara att han inte trivs med livet i London även om det går bra rent fotbollsmässigt. Costa ska enligt uppgifter haft svårt att anpassa sig till livet i den engelska huvudstaden och nu kan han alltså vara på väl tillbaka.

Griezmann i motsatt riktning

En affär som skulle kunna vara möjlig är att Antoine Griezmann går i motsatt riktning och börjar jobba med Jose Mourinho. Portugisen sägs vara villig att värva fransmannen efter den fina utvecklingen i Atlético och flera engelska medier har tidigare skrivit att man kan tänka sig att betala omkring 65 miljoner euro för spelaren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Så mycket betalar PSG för Cristiano

SE ÄVEN: PL-klubbarna får grönt ljus för Berahino-värvning

SE ÄVEN: ”Hummels ska ingenstans”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply