Diego Costa: ”Återvända till Atlético? man vet aldrig”

Diego Costa öppnar för flytt till Atlético Madrid

Under nattens sändning av programmet Al Primer Toque på radiostationen Onda Cero öppnar den spanske landslagsmannen för en återkomst till sin gamla klubb.

Efter att ha vunnit mot FC Porto med 2-0 hemma på Stamford Bridge ställde sig Diego Costa framför intervjumikrofonen hos Onda Cero och väl där berättade spelaren om ett eventuellt möte med Atlético Madrid, och även om möjligheterna att flytta tillbaka till den spanska huvudstadsklubben.

Återvända till Atlético Madrid: ”Man vet aldrig om jag återvänder till Atlético, det händer många saker i livet. Kolla bara på var Filipe Luis är. Jag vill alltid det bästa för Atlético och jag följer alltid de oavsett var jag är.

Möta sin gamla klubb: ”Det bästa skulle vara att inte få möta Atlético nu, det är ett lag som är väldigt svårt att möta och jag önskar de de bästa. Om jag skulle kunna välja kan vi förhoppningsvis mötas i Champions League-finalen, det skulle vara en väldigt fin final.

Den personliga formen: ”Jag måste förbättra mig väldigt mycket. Inledningen har inte varit bra från min sida, varken när det kommer till spelet i sig eller mål. Jag vet att jag måste förbättra mig om Del Bosque ska ta ut mig till EM-truppen, om jag inte är tillräckligt bra får han ta med de som är bättre för tillfället, så är det i fotboll. Jag måste jobba väldigt hårt och kämpa. Jag har fortfarande mycket tid kvar att jobba med och förhoppningsvis blir jag bättre.

Kastade västen mot Mourinho: ”Det hände, punkt slut. Jag gjorde fel men min relation med Mourinho är otroligt bra, vi kommer väldigt bra överens tillsammans. Det finns saker som jag måste lära mig att kontrollera och det senaste var bara en impuls. Det var dock inte meningen att starta bråk, jag träffade ju faktiskt inte honom, säger anfallaren och skrattar.

Redan i somras kunde vi på Silly Season Sverige avslöja att anfallaren ville återvända till klubben som han blev ligamästare med 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply