bet365

José Mourinho: ”Diego Costa stannar i Chelsea”

bet365

Diego Costa ser ut att stanna i Chelsea enligt José Mourinho

Diego Costa har kritiserats rejält denna säsong i brittisk media, inte bara för sina insatser utan även för sitt uppförande. Han har placerats i klubbar i La Liga, men nu menar hans manager José Mourinho att han stannar i Chelsea.

Sviktande målform och avstängningar på löpande band är det som man i korta drag kan sammanfatta Diego Costas säsong i Chelsea. Precis som laget har han haft det kämpigt i ligaspelet, då han ofta har fått uppmärksamhet av fel anledningar. Han har dessutom varit bänkad i flera matcher på sistone, något han visade sin frustration över. Han kastade nämligen sin uppvärmningsväst åt Mourinhos håll när han inte fick hoppa in i ett möte mot Tottenham Hotspur.

”Costa är lycklig här”

Den vresige anfallsstjärnan har placerats flitigt i klubbar i La Liga, då bland annat Barcelona ryktas vilja ha honom samtidigt som han själv har öppnat för att återvända till sin gamla klubb Atlético Madrid. Hans nuvarande manager José Mourinho lägger dock inte mycket tyngd i det Costa sa om en möjlig flytt tillbaka till Atlético.

– Han sa aldrig att han vill tillbaka, han sa att i fotboll vet man aldrig. Atletico är en fantastisk klubb, Madrid är en fantastisk stad, La Liga är en fantastisk liga, så varför skulle inte en spelare, 27 år gammal, tänka att det i fotboll är möjligt att återvända? Jag ser det inte som ett problem, säger José Mourinho enligt The Guardian.

– Diego är lycklig här, han gillar att vara här. Han har tre år till på sitt kontrakt. Jag ser honom stanna i Chelsea i tre år till, inga problem, fortsätter portugisen

Chelsea scoutar ersättare

Flera namn har placerats i Chelsea för att antingen bredda alternativen på anfallspositionen eller för att ersätta just Diego Costa. Då har man kopplats ihop med namn som Paco Alcacer ValenciaWest Bromwich Albions stjärnskott Saido Berahino och Pierre-Emerick Aubameyang som smäller in mål efter mål i Borussia Dortmund.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365