Atlético Madrid jagar Lazios Luis Alberto

Atlético Madrid jagar Lazios Luis Alberto

Atlético Madrid värvar succémannen i Serie A?

Atlético Madrid jagar Lazios Luis Alberto, rapporterar Football Espana.

Atlético Madrid ligger fyra i La Liga. Det vill klubben förbättra eftersom att laget siktar på att utmana om ligatiteln. Därför vill klubbledningen värva in nya spelare under det kommande transferfönstret i januari. Föreningen har redan gjort klart med Diego Costa och Vitolo. Efter det riktar spanjorerna sina blickar mot Italien och LazioAtlético Madrid jagar Luis Alberto, skriver Football Espana.

Den offensiva mittfältaren har imponerat för Lazio under årets Serie A-säsong. 25-åringen har startat samtliga tio matcher för Romklubben och gjort tre mål. Atlético Madrid har blivit så pass imponerade att de vill värva spanjoren.

Sedan 2016

Alberto är inne på sin andra säsong i Lazio. Italienarna värvade spelaren från Liverpool under sommaren 2016.

Tidigare under karriären har Alberto även spelat för bland annat SevillaMálaga och Deportivo La Coruña.

På väg bort?

Samtidigt talas det om att Antoine Griezmann kan lämna Atlético Madrid för Barcelona under sommaren 2018. La Liga-ledarna planerar att värva den franska anfallaren. Klubbledningen på Camp Nou är villig att erbjuda 89 miljoner pund för Griezmann, vilket är fransmannens utköpsklausul. Det sägs att katalanerna har meddelat anfallaren om deras intention av att värva honom.

Griezmann ryktas vara nöjd med att Barcelona har kontaktat honom. Han är positivt inställd till att flytta till Camp Nou.

Än är dock inte det sista ordet sagt i transfersagan om fransmannen. Barcelona är inte ensamma i sin jakt på Griezmann. De kommer behöva slåss med flera andra storklubbar för att lyckas värva spelaren. Bland annat så har det hävdats att anfallaren själv vill flytta till Manchester United och att Alexandre Lacazette vill övertyga landsmannen om att flytta till Arsenal.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply