Manchester City siktar in sig på Milinkovic-Savic i vinter

Manchester City siktar in sig på Milinkovic-Savic i vinter

City har bestämt sig för Milinkovic-Savic

Pep Guardiola ska ha meddelat Manchester Citys klubbledning att han vill se den serbiske mittfältaren Sergej Milinkovic-Savic på Etihad Stadium efter årsskiftet. Klubben sägs komma att lägga ett bud på spelaren inom kort.

Manchester City har inlett Premier League näst intill fläckfritt. Efter nio omgångar har man åtta vinster och en oavgjort match samtidigt som målskillnaden ligger på otroliga 32-4. Under sommaren gjorde klubben flera värvningar för att förstärka truppen och nu ska man värva igen, trots den fina inledningen. Pep Guardiola ska vara beredd att värva in en mittfältare av rang och nu rapporterar brittisk press att man bestämt sig för vem man vill värva.

Manchester City siktar in sig på Milinkovic-Savic i vinter

Det är TMW som kommer med uppgifter om att Man City vill värva Sergej Milinkovic-Savic och att man kommer lägga ett bud på spelaren redan under vinterfönstret. Den serbiske mittfältaren som är född i Spanien sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022 vilket gör att det inte kommer bli varken lätt eller billigt för engelsmännen. Lazio-spelaren värderas till 80 miljoner euro och jagas även av Chelsea, Manchester United och Juventus.

I helgen ställs Manchester City mot West Bromwich i Premier League och City är storfavoriter hos samtliga spelbolag.

SE ÄVEN: Manchester City löner och kontrakt 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply