Liverpool siktar in sig på Iker Casillas

Liverpool siktar in sig på Iker Casillas

Casillas kan lämna Porto för Liverpool

Enligt brittisk press kan den spanska målvakten komma att byta klubb under vinteruppehållet. Casillas situation i Porto har förvärrats under de senaste månaderna och sägs nu vara på väg bort.

Iker Casillas kan komma att lämna FC Porto redan under vinteruppehållet. Målvakten ska ha hamnat i konflikt med lagets tränare och klubbledning och nu rapporterar flera medier att målvakten kan vara på väg bort. Enligt både spansk och engelsk media sägs Iker Casillas lämna klubben under januarifönstret och nu kommer uppgifter om var 36-åringen kan hamna härnäst.

Liverpool siktar in sig på Iker Casillas

Det har tidigare funnits ett stort intresse för den före detta Real Madrid-spelaren från amerikanska MLS, men det kan kan att dröja innan han gör resan över Atlanten. På fredagsmorgonen kommer nämligen Daily Mirror med uppgifter om att Liverpool vill värva Casillas och att man överväga att lägga ett bud på spelaren under vinterfönstret.

Casillas och kontrakt med Porto sträcker sig till och med sommaren 2018 men då målvakten sitter på en hög lön, och inte längre har en startplats, vill man sälja honom inom några månader.

Liverpool siktar in sig på Iker Casillas

INFO: Kolla in marknadens bästa spelbolag med oddsbonusar samt spelbolag med live stream!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply