Uppgifter: Antoine Griezmann vill flytta till Manchester United

Uppgifter: Antoine Griezmann vill flytta till Manchester United

Flyttar till Old Trafford i januari?

Antoine Griezmann kan bli Manchester Uniteds nästa storvärvning. Spelaren vill flytta till Old Trafford, uppger Fotbolltransfers.

Under årets sommar talades det om att Antoine Griezmann var på väg till Manchester United. Övergången blev dock aldrig av. Nu verkar det som att stjärnan i stället kan skriva på för Premier League-klubben i januari. Griezmann är inställd på att flytta till Old Trafford, enligt Fotbolltransfers.

Efter att det senaste transferfönstret stängde så är fransmannens utköpsklausul tillbaka på 100 miljoner euro. Den låg tidigare på det dubbla. Summan på 100 miljoner euro är något som United är villiga att erbjuda för spelaren. De kan tänka sig att göra det redan i januari, när nästa transferfönster öppnar.

Det är även troligt att Atlético Madrid är mer villiga att sälja Griezmann i vinter än de var under sommarens transferfönster. I januari gäller inte längre klubbens värvningsförbud. Detta gör så att de kan värva in en ersättare om de skulle välja att släppa sin franska anfallare.

En trolig ersättare skulle i så fall vara ChelseaDiego Costa. Forwarden är utfryst på Stamford Bridge och sägs vilja återvända till Atlético.

Sedan år 2014

Griezmann har tillhört Atlético Madrid sedan sommaren 2014. Under sin tid i klubben har 26-åringen vunnit den spanska supercupen och spelat final i Champions League. Efter över tre år i La Liga ser det nu ut som att fransmannen snart kommer att lämna för en flytt till Premier League.

Fler rykten från Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply