Luke Shaw öppnar för flytt till Tottenham

Luke Shaw öppnar för flytt till Tottenham

Shaw kan lämna United för Spurs

Spelaren säger i en intervju att han kan tänka sig för flytt till Tottenham för att spela under Mauricio Pochettino, något han tidigare gjorde under sin tid i Southampton.

Luke Shaw har inte haft det lätt under sin tid i Manchester United. Spelaren har drabbats av flera otäcka skador samtidigt som relationen med Jose Mourinho endast blivit sämre och sämre och nu kommer allt fler rykten om att spelaren kan lämna United. Nu säger han själv i en intervju att han vill lämna The Reds efter två och ett halv år och försvararen har klart för sig var han vill spela.

– Vi var ett av ligans bästa lag och jag hoppas kunna spela under Mauricio Pochettino igen. Jag tror verkligen han skulle vilja jobba med mig, säger Shaw.

Luke Shaw öppnar för flytt till Tottenham

22-åringen säger även att livet var väldigt mycket lättare när han spelade i den rödvita klubben. Han beskriver även relationen med argentinaren:

– Vi hade en väldigt bra relation och han brukade till och med kalla mig hans son. Jag har haft flera medgångar och motgångar i mitt liv men under honom hade jag bara medgångar. Han är en väldigt bra tränare och fick mig att känna mig som jag var världens bästa spelare, säger Shaw.

Spelarens kontrakt med United går ut efter säsongen, men ser ut att lämna för spel på annat håll i vinter.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

Luke Shaw öppnar för flytt till Tottenham

INFO: Här hittar du de spelbolag med bäst odds, värdet på samtliga oddsbonusar samt betting sidor med live stream

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply