Betting sidor med live stream

spelbolag live streaming

Betting sidor med live stream

Betting sidor med live stream? Spelbolag med live stream? Tar man sig en titt runt nuförtiden erbjuder flera spelbolag live streaming. Det är nämligen ett väldigt bra sätt att förbättra sin spelupplevelse. Att se på matchen samtidigt som man spelar kryddar till det hela lite extra.

Hos många betting sidor med live stream kan du se och spela på allt från La Liga och Ligue 1 till Serie A och hockey. De allra största bettingsidorna har även rättigheter till sporter så som basket, baseboll och tennis. Du kan göra det var du vill då många bettingsidor med livestream även har en app till mobiltelefonen eller läsplattan.

I och med att intresset för live stream har växt väldigt snabbt har vi på Silly Season Sverige tagit fram allt du behöver veta när det kommer till live streaming hos de olika spelbolagen. Vi kommer gå igenom allt från vilka som erbjuder tjänsten, hur den fungerar samt vad som krävts för att komma igång. Det är inte alltid som alla spelbolag har samma rättigheter att visa alla turneringar och därför kommer vi även gå igenom vad som gäller angående det.

Betting sidor med live stream

Betting sidor med livesport? Här har vi tagit fram alla bettingsidor med livestream samt vilka oddsbonusar de erbjuder för sina nya spelare.

SPELBOLAG SPELA OCH STREAMA BESÖK
Unibet Bundesliga, La Liga, Ligue 1,
Serie A, mfl.
BESÖK
ComeOn Bundesliga, Copa del Rey,
MLS, Eredivisie, m.fl.
BESÖK
Leovegas La Liga, Serie A,
Europa League-kval
BESÖK
Nordicbet Bundesliga, La Liga, Ligue 1,
Serie A, mfl.
BESÖK
betsson Bundesliga, La Liga, Ligue 1,
Serie A, mfl.
BESÖK

Live streaming hos betting sidor – hur fungerar det?

Det är väldigt lätt att komma igång när det kommer till livestreaming hos spelbolagen. Att man streama gratis på mobilen, datorn och tabletten är säkert något du hört förut. Nu kommer vi på gå igenom och berätta vad det är och hur det fungerar för att du ska ha ett

bra grepp om det.

Betting sidor med live streaming innebär att du kan se allt från fotboll och hockey till tennis och basket samt flera andra sporter gratis hos spelbolagen. Matchen ser du direkt i webbläsaren samtidigt som du kan spela på eventet du tittar på.

Betting sidor med live stream

Betting sidor med live streaming – vad krävs för streaming?

De största spelbolagen erbjuder livestream till alla sina medlemmar. Bettingsidorna ställer lite olika krav för man ska få tillgång till gratis live streaming. I korthet så gäller nedanstående hos majoriteten av spelbolagen:

  • Du måste ha pengar på kontot
  • Lagt ett spel på odds under de senaste 24 timmarna innan matchen startar
  • Satsat ett specifikt belopp på odds före matchstart

Kostar live streaming något?

För det mesta kostar det ingenting att se matcherna och eventsen. I enskilda kan vissa event kan kosta en slant. I dessa undantagsfall så får man upp information på skärmen om ett eventuellt köp av en match eller ett evenemang.

Dock ställer spelbolagen en del krav för att man få se livestream. Så det räcker inte att han har ett spelkontot. Det vanliga är att de vill att man ska ha pengar på sitt konto. Ibland vill de att man ska ha spelat under de senaste 24 timmarna. Andra gånger vill de att man ska spela för ett minimibelopp på någon oddsmarknad.

Vad som krävs finns att läsa på respektive spelbolags hemsida. Se till att läsa på vad som gäller för det spelbolag du är intresserad av innan du registrerar dig. Det bästa är givetvis att ha konto hos flera spelbolag. Detta så att man kan se majoriteten av sporträttigheterna genom gratis live stream.

Se live stream i mobilen eller tabletten

De stora bettingsajterna har oftast både app och mobilanpassad hemsida. Det gör att du kan se allting live direkt i din smartphone eller iPad. Även där kan du ta del av livestream, detta oavsett om du har en iPhone eller Android-telefon. De flesta appar fungerar även på surfplattor. bet365 som är världens största bettingsida har de bästa rättigheterna. Nedan kan du hur det hela fungerar.

Var kan jag streama live?

Oavsett om du sitter hemma, är på stan eller sitter på lunchrast på jobb går det att livestreama i mobilen. Det enda som krävs är att du har tillgång till internet antingen via 3G/4G eller trådlöst nätverk (WI-FI). Något du borde tänka på är dock att du kanske inte kan se samma matcher när du är i utlandet som när du är i Sverige.

Vad kan jag kolla på hos betting sidor med live stream?

De flesta spelbolagen har samma rättigheter men det kan även skiljas vid vissa tillfällen. De flesta erbjuder live streaming på fotboll, hockey, tennis, basket och mycket mer. Vilka tävlingar som går att se varierar dock. Vi rekommenderar att du letar upp vilka spelbolag som visar vad innan du skapar ett konto. Här har vi tagit fram en lista med sporter och tävlingar du kan se hos spelbolagen:

Fotboll: Spanska La Liga, franska Ligue 1, Mexikanska ligan, tyska Bundesliga, portugisiska Primeira Liga, danska Superligaen, Copa Sudamericana samt finska ligan
Ishockey: KHL, Champions Hockey League, SHL
Tennis: WTA, ATP
Dart
Basket: NBA
Handboll
Baseball: MLB
Volleyboll: FIVB World Grand Prix, FIVB World League
Bordtennis
Beach Volleyboll
E-sport
Hundkapplöpning
Galopp
Rugby League
Snooker
Cricket

Tänk dock på att rättigheterna kan skilja från spelbolag till spelbolag

Fördelar och nackdelar med live streaming

Så vad är positivt och vad är mindre bra när det kommer till betting sidor med live stream? För det första har du allt på samma ställe. Du behöver inte gräva runt bland halvskumma sidor för att kunna se matchen du spelat på. Nu kan man göra allting på samma ställe vilket är väldigt enkelt och smidigt.

Slänger vi ett öga på vad som kan vara mindre bra finns det ett par nackdelar att ta upp. Det första är att alla inte vill registrera sig hos spelbolag, något som krävs för att streama live. Det ibland även vara svårt att hitta var själva streamen finns på spelbolagets sida. Ibland kan det bero på att man har rättigheterna klara förrän någon dag före matchen äger rum. Registrerar man sig hos något av de största spelbolagen visar de dock alla matcher från de största ligorna.

Många spelsidor erbjuder ingen funktion med fullskärm även om det går att lösa. Ser du matchen på din mobil eller surfplatta visas matchen dock på hela skärmen.

Det går inte heller att se matcher som går i Sverige eller som har svenska lag/deltagare. Förhoppningsvis är detta något som ändras inom en snar framtid.

Tänk även på att det finns olika typer av bonusar. Det finns både en casino bonus och oddsbonusar hos alla spelbolag och ibland krävs det att välja oddsbonus och sätta in pengar på oddsdelen för att kunna streama.

Något som är viktigt är att se till att bettingsidorna du använder har licens hos exempel MGA (Malta Gaming Authority).