Barcelona planerar att värva Antoine Griezmann

Barcelona planerar att värva Antoine Griezmann

Antoine Griezmann flyttar till Barcelona?

Barcelona kan göra en storvärvning. Spanjorerna vill plocka in Antoine Griezmann under sommaren 2018, skriver Daily Mail.

Barcelona siktar alltid på att vinna alla turneringar som de deltar i. Det kan vi få bevisat i januari, då klubben är beredd att plocka in en stjärntrio från Premier League för att utöka sina chanser till triumfer. Spanjorerna vill värva Anthony Martial från Manchester United och Harry Kane och Christian Eriksen från Tottenham, enligt ESPN. Nästa bekräftelse kan vi få under sommaren 2018. Då vill Barcelona värva Antoine Griezmann från Atlético Madrid, uppger Daily Mail.

Klubbledningen på Camp Nou är villig att erbjuda 89 miljoner pund för Griezmann, vilket är fransmannens utköpsklausul. Det sägs att katalanerna har meddelat anfallaren om deras intention av att värva honom. Detta kommer i så fall att ske i sommar.

Griezmann ryktas vara nöjd med att Barcelona har kontaktat honom. 26-åringen är positivt inställd till en flytt till La Liga-ledarna.

Barcelona planerar att värva Antoine Griezmann

En jagad man

Barcelona är inte ensamma i sin jakt på Griezmann. De kommer behöva slåss med flera andra storklubbar för att lyckas värva spelaren. Bland annat så har det hävdats att anfallaren själv vill flytta till Manchester United och att Alexandre Lacazette vill övertyga landsmannen om att flytta till Arsenal.

Händelserikt

Det händer mycket i Barcelona just nu. Flera spelare ryktas vara på väg både in och ut ur klubben. De som ryktas vara på väg in, förutom Griezmann, är Marco Verratti och Julian Weigl. Samtidigt uppges det att Aleix Vidal återvänder till Sevilla. Även Ivan Rakitic och Paco Alcácer är på väg bort. Den första kopplas ihop med Manchester United och den andra är sugen på att flytta till Southampton.

Barcelona planerar att värva Antoine Griezmann

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply