LISTA: Premier Leagues bästa offensiva spelare hösten 2016

bet365

Premier Leagues bästa offensiva spelare hösten 2016

Halva säsongen av Premier League har snart gått och december månad kommer bjuda på ett tätt matchschema med många spännande möten. I ligaledning hittar vi för närvarande Chelsea, som placerar sig tre poäng framför tvåan Arsenal. Fjolårsvinnaren Leicester City har inte alls imponerat i säsongens ligaspel så här långt och ligger just nu på en 16:e plats endast två poäng över kvalstrecket. Många spelare har gjort bra ifrån sig under hösten och har hjälpt sina lag att nå fina resultat, och i den här listan kommer vi gå igenom Premier Leagues bästa offensiva spelare hösten 2016.

Sju bästa spelarna i Premier League

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: Premier Leagues 10 bästa defensiva spelareSju sämsta Premier League-kaptenerna och 10 äldsta målskyttarna i Premier League. Men först ska vi gå igenom de sju bästa offensiva spelarna i Premier League. Listan är framtagen av statistik från sportbloggen.newsner.com.

7. Roberto Firmino (Liverpool)

Liverpool-spelaren har gjort fem mål och tre assists den här säsongen och har med sin kvickhet och teknik varit en tongivande spelare på Anfield den här säsongen.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365