Liverpool och Tottenham utmanar om Javier Hernandez

Chicharito kan återvända till Premier League

Javier Hernandez har imponerat i Bayer Leverkusen. Nu kan anfallaren vara på väg tillbaka till Premier League, där Liverpool och Tottenham är ute efter hans tjänster.

Javier Hernandez spenderade fem år i Manchester United där han var en perfekt inhoppare i slutminuterna av matcherna då han oftast lyckades hitta nätet. Trots det fick han sällan chansen från start och detta resulterade i en lånesejour under hans sista år i Real Madrid, där han fick desto mer speltid. Inför förra säsongen stod det dock klart att den mexikanske anfallaren var klar för spel i Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen, och där har han stannat sedan dess.

Under sin tid i Tyskland har Chicharito imponerat stort och fått en allt mer given startplats, den här säsongen har 28-åringen stått för fem mål hittills och det finns många klubbar som just ny rycker i honom för att få till en övergång trots att han har 1,5 år kvar på sitt kontrakt med Leverkusen.

Det är sedan tidigare känt att Sevilla vill värva Hernandez i hopp om att han ska skjuta klubben upp från deras bottenplacering i La Liga. Enligt uppgifter kommer spanjorerna försöka få till en affär redan i januari så att han kan hjälpa klubben under våren. Men nu skriver Daily Mirror att två andra klubbar gett sig in i jakten på spelaren. Det är Premier League-duon Tottenham och Liverpool som utmanar om hans signatur. Båda klubbarna sägs vara redo att matcha de bud som eventuellt kan komma in i vinter för att säkerställa en värvning, vilket innebär att man kommer behöva lägga åtminstone £33,5 miljoner som hans utköpsklausul kostar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365