Uppgifter: Manchester United vill byta Fellaini mot Payet

Uppgifter: Manchester United vill byta Fellaini mot Payet

West Ham vill ha Fellaini

Manchester United är aktiva inför vinterns transferfönster och de sägs nu vara beredda att byta bort Marouane Fellaini, som West Ham är intresserade av, i utbyte mot Dimitri Payet plus en liten ersättning.

Inför vinterns transferfönster sägs det att José Mourinho har mycket att göra. Den portugisiske tränaren verkar inte vara helt nöjd med den truppen han fick överlämnad till sig i somras efter Louis van Gaal, och trots att han gjorde storshopping i somras är laget ännu inte bra nog. Den engelska storklubben har kopplats ihop med flera stora och mindre stora namn under höstens gång, och nu skriver TMW att Mourinho överväger att göra en bytesaktion.

Som vi redan tidigare har skrivit om här på Silly Season Sverige har West Ham ett intresse av att värva Uniteds mittfältare Marouane Fellaini, och nu sägs Manchester-klubben överväga att sälja mittfältaren till Londonklubben, men bara i utbyte mot att de får lov att köpa förra årets säsongs-under Dimitri Payet. Den kvicke yttern slog förra säsongen igenom stort i West Ham då han levererade 15 mål och 17 assist för Londonklubben, och blev känd över hela Europa då han under EM gjorde några riktigt fina insatser för Frankrike. Dessvärre har han inte startat den här säsongen lika briljant men United och Mourinho hoppas kunna återuppliva den glimten de fick se i fransmannen under sommarens turnering.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply