LISTA: Tio klara övergångar — 17-23 augusti

Tio spelare som fick ny klubb förra veckan

Transferfönstret är i full gång och vissa profiler har redan packat sina väskor och lämnat sin gamla tillvaro för nya äventyr borta vid horisonten. Exempel på klara övergångar hittar vi i Steven Gerrard som lämnat Liverpool för spel med LA Galaxy, Xavi som packat sina väskor och flyttat från Barcelona till Qatar samt den lovande holländske skyttekungen i PSV Eindhoven, Memphis Depay som skrivit på för Manchester United.

Vi på Silly Season Sverige tänkte nu, vecka för vecka, välja ut tio intressanta övergångar som inträffat inom fotbollens värld under en sjudagarsperiod.

Här nedan följer de tidigare upplagorna av serien.

Ifall du vill se alla klara övergångar så ska du ta en på vår avdelning för klara övergångar. Eller varför inte ta en titt på SillyBladet som är vår kommande satsning där vi kommer att sammanställa alla officiella övergångar.

Klara övergångar i sommarens transferfönster– 17/8-23/8

Detta är den elfte upplagan av den här list-serien som, vecka efter vecka, kommer att redovisa de tio mest intressanta övergångarna sett ur våra ögon. Och tycker ni annorlunda? Kommentera!


Pedro, Barcelona -> Chelsea
Pedro, Chelsea

Den klart hetaste övergången från förra veckan inträffade mellan Chelsea och Barcelona. För den spanske anfallaren har under den senaste månaden ryktats vara på väg bort från Katalonien där den fruktade trion Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar blivit alldeles för svår konkurrens. Pilarna pekade mot Manchester United och även Manchester City nämndes i sammanhanget, men i slutändan stod det klart att José Mourinho genomfört en rejäl värvningskupp och öppnat plånboken lite mer än konkurrenterna.

LISTA: Fem saker Chelsea-fansen måste veta om Pedro

Pedro skrev på för spel i London och i helgen fick han chansen direkt från start i matchen mot West Bromwich. Hur gick det då? Chelsea vann med 2-3 på bortaplan och spanjoren själv öppnade målskyttet efter blott 20 minuters spel.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply