bet365

LISTA: Tio klara övergångar — 3-9 augusti

Tio spelare som fått ny klubb förra veckan

Transferfönstret är i full gång och vissa profiler har redan packat sina väskor och lämnat sin gamla tillvaro för nya äventyr borta vid horisonten. Exempel på klara övergångar hittar vi i Steven Gerrard som lämnat Liverpool för spel med LA Galaxy, Xavi som packat sina väskor och flyttat från Barcelona till Qatar samt den lovande holländske skyttekungen i PSV Eindhoven, Memphis Depay som skrivit på för Manchester United.

Vi på Silly Season Sverige tänkte nu, vecka för vecka, välja ut tio intressanta övergångar som inträffat inom fotbollens värld under en sjudagarsperiod.

Här nedan följer de tidigare upplagorna av serien.

Ifall du vill se alla klara övergångar så ska du ta en på vår avdelning för klara övergångar. Eller varför inte ta en titt på SillyBladet som är vår kommande satsning där vi kommer att sammanställa alla officiella övergångar.

Klara övergångar i sommarens transferfönster – 3/8-9/8

Detta är den nionde upplagan av den här list-serien som, vecka efter vecka, kommer att redovisa de tio mest intressanta övergångarna sett ur våra ögon. Och tycker ni annorlunda? Kommentera!


Angel Di Maria, Manchester United -> Paris Saint-Germain

Angel Di Maria, PSG presentation

Den första av de tio som plockats ut denna veckan är kanske också den allra största den här sommaren. Den argentinske stjärnan Angel Di Maria har nämligen efter blott ett år efter rekordflytten från Real Madrid till Manchester United, nu lämnat Premier League för spel i den franska storklubben Paris Saint-Germain.

Under torsdagen förra veckan offentliggjordes övergången från The Red Devils av PSG och han har nu signerat ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2019.
– Jag är väldigt stolt och kan knappt vänta på att dra på mig Paris Saint-Germains tröja. Jag vill vinna alla turneringar som vi deltar i, både nationellt och internationellt. Jag vill vinna Champions League, som är en dröm för alla fotbollsspelare, en andra gång. Vi kommer att göra allt för att få hem Europas största trofé till Frankrike och och PSGs fans, sa spelaren efter att övergången blivit klar.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365