LISTA: Tio klara övergångar — 29 juli-5 augusti

bet365

Tio spelare som fått ny klubb förra veckan

Transferfönstret är i full gång och vissa profiler har redan packat sina väskor och lämnat sin gamla tillvaro för nya äventyr borta vid horisonten. Exempel på klara övergångar hittar vi i Steven Gerrard som lämnat Liverpool för spel med LA Galaxy, Xavi som packat sina väskor och flyttat från Barcelona till Qatar samt den lovande holländske skyttekungen i PSV Eindhoven, Memphis Depay som skrivit på för Manchester United.

Vi på Silly Season Sverige tänkte nu, vecka för vecka, välja ut tio intressanta övergångar som inträffat inom fotbollens värld under en sjudagarsperiod.

Här nedan följer de tidigare upplagorna av serien.

Ifall du vill se alla klara övergångar så ska du ta en på vår avdelning för klara övergångar. Eller varför inte ta en titt på SillyBladet som är vår kommande satsning där vi kommer att sammanställa alla officiella övergångar.

Klara övergångar i sommarens transferfönster – 27/7-5/8

Detta är den åttonde upplagan av den här list-serien som, vecka efter vecka, kommer att redovisa de tio mest intressanta övergångarna sett ur våra ögon. Och tycker ni annorlunda? Kommentera!


Arturo Vidal, Juventus -> Bayern München

Arturo Vidal, Bayern München
Den första av tio nyförvärv som tar sig in på listan denna veckan är ett namn som vi redan förra veckan berättade skulle ta en plats. Rutinerade Arturo Vidals övergång från Juventus till Bayern München var visserligen bekräftad för drygt två veckor sedan, men blev först förra måndagen helt klar med kontraktssignering av chilenaren. Oavsett vad så tar han givetvis en plats på denna listan och får också ses som ett av sommarens hetaste nyförvärv i Europa, förmodligen det hetaste i Tyskland.

Noterbart är att chilenaren som i sommar tagit hem Copa América med chilenska landslaget, faktiskt tidigare spelat i Bundesliga för Bayer Leverkusen. Nu är han tillbaka som en tilltänkt ersättare till Bastian Schweinsteiger och tävlingsdebuten har redan ägt rum. Dessvärre för hans och deras del blev det förlust mot Wolfsburg i tyska supercupen. Kontraktet sträcker sig för 28-åringen till 2019 och nu återstår det att se om han kan infria de förväntningar som Pep Guardiola säkerligen har på honom.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply