LISTA: Tio klara övergångar – 22-28 juni

Tio stjärnor som bytt transferfönster förra veckan

Transferfönstret är i full gång och vissa profiler har redan packat sina väskor och lämnat sin gamla tillvaro för nya äventyr borta vid horisonten. Exempel på klara övergångar hittar vi i Steven Gerrard som lämnat Liverpool för spel med LA Galaxy, Xavi som packat sina väskor och flyttat från Barcelona till Qatar samt den lovande holländske skyttekungen i PSV Eindhoven, Memphis Depay som skrivit på för Manchester United.

Vi på Silly Season Sverige tänkte nu, vecka för vecka, välja ut tio intressanta övergångar som inträffat inom fotbollens värld under en sjudagarsperiod. Vi började för två veckor sedan med en lista på tio intressanta övergångar den 8-14 juni. Förra veckan tog vi en titt på tio intressanta övergångar den 15-21 juni.

Ifall du vill se alla klara övergångar så ska du ta en på vår avdelning för klara övergångar. Eller varför inte ta en titt på SillyBladet som är vår kommande satsning där vi kommer att sammanställa alla officiella övergångar.

Klara övergångar under sommarens transferfönster – 22-28 juni 2015

Detta är den tredje upplagan av den här list-serien som, vecka efter vecka, kommer att redovisa de tio mest intressanta övergångarna sett ur våra ögon. Och tycker ni annorlunda? Kommentera!

Fotnot: Noterbart är att dessa är klara mellan 22-28 juni. Övergångar som offentliggjorts den före eller efter den tidsperioden tar därför inte del av den här listans urval.


 

Geoffrey Kondogbia, Monaco -> Inter

Geoffrey Kondogbia, Monaco

Den första av tio övergångar som slutfördes mellan tidsperioden 22-28 juni, som vi valt att ta med på listan, är givetvis den franske landslagsstjärnan Geoffrey Kondogbia. Mittfältaren lämnade efter en rejäl dragkamp mellan Milan och Inter, sitt Monaco för spel med den sistnämnda klubben. Transfersumman berääknas ligga i trakterna runt 40 miljoner euro och stjärnan sägs få en årslön på 4.5 miljoner euro med Nerazzurri. Kontraktet sträcker sig över fyra år.

Läs artikeln: Kondogbia klar för Inter

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply