Lista: Nio stjärnor som dumpats av Jose Mourinho

Lista: Nio kreativa spelare Jose Mourinho har frusit ut

Nio spelare Jose Mourinho frusit ut

Jose Mourinho är en av världens bästa fotbollstränare, och vare sig man tycker om honom eller inte så måste man erkänna att han har uppnått mycket. Men precis som många andra framgångsrika tränare genom åren så är Mourinho en komplex individ och han har tagit en del beslut, och sagt en del saker som går att ifrågasätta. Många talar om Mourinho som ‘The Special One‘ men en del menar på att sedan han kom till Manchester United har han tappat den titeln, medans andra anser att han kommer nå framgångar med klubben. Trots detta så talar många av hans före detta spelare om honom med vördnad i rösten och talar om deras tid tillsammans som en underbar upplevelse.

Nio spelare Mourinho har lämnat utanför

Men alla spelare känner inte så. Det finns även dem som har jobbat under Mourinho som känner helt annorlunda, då dem har blivit utfrysta av den portugisiske tränaren. Här på Silly Season Sverige ska vi lista de kreativa toppspelare som har blivit utfrysta av Mourinho, men först vill vi tipsa om ett antal andra populära listor som vi har gjort, till exempel 10 största arenorna i Premier League, Manchester Uniteds 10 bästa tränare genom tiderna och Premier Leagues 10 sämsta straffskyttar genom tierna, som en kan gå igenom efter att vi är färdiga med nio kreativa spelare Jose Mourinho har frusit ut.

9. Juan Cuadrado, Chelsea

Lista: Nio kreativa spelare Jose Mourinho har frusit ut

Matcher spelade under Mourinho: 15 stycken

Cuadrado värvaddes från italienska Serie A-laget Fiorentina tidigt under 2015, men den colombianske landslagsmannen lyckades inte med att skaffa sig en plats i Mourinhos startelva och blev utlånad till Juventus redan till sommaren, där han fortfarande spelar.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply