LISTA: Fem spelare som svek Jose Mourinho i Chelsea

LISTA: Fem spelare som svek Jose Mourinho i Chelsea

De fem spelare som svek Jose Mourinho

Jose Mourinho anses av många vara världens bästa tränare och portugisen tjänar otroliga summor varje år för att leda några av världens bästa lag. Tidigare har 52-åringen bland annat tränat Real Madrid där han är en av klubbens bästa tränare det senaste decenniet men sommaren 2013 stod det klart att han flyttade tillbaka till Chelsea och Stamford Bridge där han tidigare skördat framgångar under Roman Abramovichs första år i klubben. I torsdags stod det dock klart att Jose Mourinho får sparken från tränarjobbet samtidigt som han kan vänta sig en skyhög summa pengar av klubben som kompensation. 

Enligt ESPN ska tränaren ha gett klartecken att ta över Manchester United när Old Trafford-klubben sparkar Louis van Gaal men ännu är det endast spekulationer, och istället har vi valt att gå tillbaka till tiden i Chelsea och gjort em lista med fem spelare som svek Jose Mourinho i omklädningsrummet.

Läs även: Krönika: Till sist föll José Mourinho och hans framgångsrecept

Jose Mourinho – ovärdigt slut i Chelsea?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flera listor som uppskattats av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av våra mest lästa listor, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom fem spelare som svek Jose Mourinho i Chelsea.

5) Branislav Ivanovic

En fråga är: Vad hände med Branislav Ivanovic?

Förra säsongen var han Premier Leagues bästa mittback men denna säsong har han varit långt ifrån den form han visade upp under guldsäsongen 2014/2015.

Redan i början av säsongen gjorde han mindre imponerande insatser mot Swansea City och Crystal Palace vilket kostade Chelsea flera viktiga poäng.

Han värvades som en mittback men blev utflyttad till högerbackspositionen där han först blommade ut, men denna säsong har varit usel från serbens sida.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply