• Error, no group ID set! Check your syntax!

Manchester United vill offra Juan Mata för Joao Mario

Manchester United vill offra Juan Mata för Joao Mario

Kan offra mittfältsstjärnan – för PSG-stjärnan

Juan Mata har spelat i Manchester United sedan han lämnade Chelsea efter Brasilien-VM 2014. Nu kan han dock vara på väg bort, då United har andra planer för framtiden.

Den nu 29-årige spanjoren inledde faktiskt sin ungdomskarriär på riktigt genom att spela för Real Madrid, och mittfältaren representerade även Real Madrid Castilla, det vill säga storklubbens B-lag. Det var dock i Valencia som Mata slog igenom på riktigt, och sedan dess har det fortsatt.

Med över 120 matcher för sitt östkustlag flyttade spanjoren sedan norrut för att representera Chelsea. I London gjorde stjärnan också det bra, tills han lämnade för Manchester United.

Manchester United vill offra Juan Mata för Joao Mario

Offrar en stjärna för en annan?

LÄS: Det tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Och där är han nu, åtminstone för tillfället. För faktum är att den 29-årige mittfältsstjärnan verkar vara på väg. Enligt rapporter från England, och närmare bestämt Daily Mail, så ska Manchester United vara beredda på att släppa Mata.

Faktum är att den engelska tidningen skriver att United redan erbjudit sin stjärna till Inter. Det för att man sedan ska ha möjlighet till att i sommar köpa loss PSG-stjärnan Joao Mario. Den fem år yngre portugisen anses ha en längre framtiden än Juan Mata för tillfället, menar Daily Mails källa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply