• Error, no group ID set! Check your syntax!

Real Madrid hör av sig till Hazard

Madrid kontaktar Hazard – vill värva honom till sommaren

En av världens hetaste hetaste offensiva spelare just nu. Det är något som då kan leda till att han efter sommaren kommer lämnar sin nuvarande klubb Chelsea för att sedan gå till Real Madrid.

I vanlig ordning fortsätter spelarmarknaden att vara het. Det innebär att stjärna efter stjärna redan nu i december ryktas till nya klubbar. Exakt var de hamnar kommer vin ju inte veta med säkerhet förrän i slutet av nästa sommar.

Däremot kan vi vara relativt säkra på att Hazard inte kommer att spela i Chelsea nästa säsong. Troligtvis hamnar den belgiske mittfältaren i den spanska huvudstaden Madrid.

Real Madrid hör av sig till Hazard

“Vägrar förlänga”

LÄS: Det tjänar Real Madrid-spelarna

Under de senaste säsongerna har ju nämligen Eden Hazard, en av Premier Leagues största stjärnor, kopplats samman med Madrid-klubben. Förr har det varit svårare att, på pappret, ta en plats i storklubbens startelva. Men i och med lagets dalande form skulle båda parter troligtvis vinna på en flytt i sommar.

I alla fall hoppas klubbens tränaren Zinedine Zidane på det. Han har nämligen, enligt The Sun, hört av sig till Hazard för att försöka genomföra en flytt till Real Madrid till sommaren. Dessutom verkar Hazard själv inte vara sugen på att förlänga sitt kontrakt med Chelsea, för att på så vis höja sin utköpsklausul.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply