Slog målrekord i CL- nu kan PSG-tränaren lämna

bet365

Kan lämna – trots gruppetta och målrekord

Paris Saint-German har minst sagt inlett säsongen på ett lysande sätt. Men trots att man så väl slagit målrekord i Champions Leagues gruppspel som leder Ligue 1 i överlägsen stil så kan tränaren Unai Emery får lämna klubben.

Att PSG har en bra trupp råder det ingen som helst tvivel om. Bara Neymar kostar mer än de flesta spelartrupperna i den franska ligan. Nu är det ju även så att det finns fler spelare i laget, och totalt sett så skulle man ju förstå den press som en tränare får på grund av det.

För lyckas man inte med den spelartruppen kommer kritiken att höjas snabbt. Ibland räcker det till och med inte med att vinna.

Slog målrekord i ligan - nu kan PSG-tränaren lämna

Kan få sparken trots succén

Titta bara på PSG:s resultaten den här säsongen. Man vann CL-gruppen, trots en avslutande förlust mot Bayern Munchen, genom att bland annat slå målrekord för ett lag i gruppspelet av Champions League. Dessutom har man redan nu kopplat ett rejält grepp om att vinna Ligue 1.

Trots allt kan det alltså bli så att PSG-tränaren Unai Emery får lämna. Enligt den franska tidningen L’Equipe så lär tränaren få sparken om han inte tar PSG till åtminstone en Champions League-semifinal. På tidningens lista finns bland annat namn som Jose Mourinho, Diego Simeone och Antonio Conte som namn som kan ersätta honom vid ett eventuellt uttåg för CL:s semifinaler.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365