bet365

Uppgifter: Mata kan lämna United efter säsongen

Uppgifter: Mata kan lämna United efter säsongen
bet365

Juan Mata kan ha gjort sitt i Man United

Skulle en affär med Alexis Sanchez bli av kan Manchester United komma att göra sig av med Juan Mata. Det skriver brittisk press under söndagsförmiddagen.

Det är endast en tidsfråga innan Manchester United knyter till sig Alexis Sánchez från Arsenal. I motsatt riktning kommer Henrikh Mkhitaryan att gå men det är inte den enda flytten som denna affär kan komma att få igång. Brittisk press skriver nämligen under söndagsmorgonen att United kan komma att tappa ytterligare en spelare under det kommande halvåret.

Det är Daily Star som kommer med uppgifter om att Juan Mata kan komma att lämna Old Trafford för spel på annat håll. Detta efter fyra år i klubben. Mata anslöt från Chelsea i januari 2014 och nu kan det alltså komma att bli en ny flytt för spanjoren.

Uppgifter- Mata kan lämna United efter säsongen

Valencia intresserade

Skulle spelaren lämna United finns det ett självklart val för Mata. Även här är det Daily Star som skriver att en flytt till spanska Valencia skulle vara en möjlighet för Mata. Mittfältaren har tidigare spenderat fyra säsonger på Mestalla och nu kan han alltså återvända till nordöstra Spanien efter sju säsonger på de brittiska öarna.

Juan Matas kontrakt med Manchester United sträcker sig till och med sommaren 30 juni 2019.

SE ÄVEN: Lucas Moura är överens med Manchester United?

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply