Uppgifter: Inter Milan vill ersätta Frank De Boer med Marcelino

Uppgifter: Inter Milan vill ersätta Frank De Boer med Marcelino

Spanjoren kan ersätta de Boer

Inter Milan sparkade sin tränare Frank de Boer under gårdagen efter enbart 85 dagar som tränare för det italienska storlaget och nu överväger Inters ledning att ersätta holländaren med före detta Villarrealtränaren Marcelino.

Inter Milan har en tuff tid just nu, de ligger på en femtondeplats i ligan efter en 1-0 förlust mot Sampdoria och det är deras fjärde förlust på fem matcher. För att lösa detta problem valde Inters ledning att sparka nytillkomne tränaren Frank De Boer efter enbart 85 dagar på posten som tränare för klubben, då han hade skrivit på ett treårskontrakt med Inter i augusti. Tills vidare så kommer Primavera ungdomstränaren Stefano Vecchi att ta hand om Inters möte mot Southampton i Europa League och Serie A-matchen mot Crotone på söndag.

Flertalet möjliga ersättare diskuteras nu flitigt och framförallt ett par namn dyker upp. Bland annat Stefano Pioli har nämnts, och det sägs att han har avbrutit en pågående semester för att flyga tillbaka och träffa de kinesiska ägarna Suning, även den före detta Villarreal och Sevillatränaren Marcelino har dykt upp skriver Football Italia. Marcelino har varit arbetslös sedan i augusti och vad som skulle kunna vara ett problem är det faktum att 51-åringen enbart har jobbat i Spanien.

Det är nu sex år sedan Inter vann trippeln med Serie A, Coppa Italia och Champions League, då med Jose Mourinho som tränare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365