Branislav Ivanovic stannar i Chelsea

bet365
Branislav Ivanovic stannar i Chelsea

Försvararen vill stanna i klubben

Brainislav Ivanovic är en försvarare i Chelsea sedan en lång tid tillbaka och mittbacken är brysk men har fångat supportrarnas hjärtan, och trots snack om att försvararen kan komma att lämna då han sitter på utgående kontrakt vill Ivanovic själv förlänga.

Chelseas starke mittback Branislav Ivanovic har länge ryktats vara på väg bort från den rika Londonklubben, då den serbiske försvararens kontrakt kommer att gå ut till sommaren såvida han inte får det förlängt och då en kontraktsförlängning ännu inte har skrivits på spär det enbart på ryktena. Ivanovic, som har spelat i klubben sedan 2008, är enligt uppgifter till den engelska tidningen Evening Standard, inte beredd på att lämna sin klubb ännu och sägs vilja stanna.

Chelseaförsvararen har kopplats ihop med flyttar till Londongrannklubbarna West Ham och Crystal Palace, flyttar som inte skulle vara allt för dåliga för den 32-årige försvararen, som långsamt har börjat bli ett tvivel i startelvan på Stamford Bridge, men Ivanovic vill stanna. Han sägs vilja försöka övertala den nye tränaren Antonio Conte om att han kan komma att spela en viktig roll i Chelseas jakt på titlar.

Ivanovic kom till Chelsea från Lokomotiv Moskva 2008 och tidigare har han även spelat i OFK Belgrad och Srem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365