Jose Mourinho vill värva Miralem Pjanic till Manchester United

bet365
Jose Mourinho vill värva Miralem Pjanic till Manchester United

Utmanar Barcelona

Enligt Manchester Evening News vill Jose Mourinho värva Miralem Pjanic till Manchester United.

Miralem Pjanic är ett hett byte bland Europas toppklubbar. Spelaren ska ha sagt till Roma att han vill lämna klubben, vilket öppnar upp möjligheten för andra klubbar att värva honom. Igår sades det att Barcelona är intresserade av Pjanic och tidigare har det uppgetts att PSG och Manchester City jagar Pjanic. Nu verkar det som att ännu en klubb vill värva spelaren.

Den här gången handlar det om Manchester United. Enligt Manchester Evening News vill lagets nya tränare Jose Mourinho värva mittfältaren till klubben.

Pjanic har kontrakt med Roma till och med 2018 och det ryktas att klubben gör allt för att behålla spelaren till nästa säsong. Man kan tänka sig att sälja försvararen Antonio Rüdiger för att kunna behålla Pjanic. Tidigare idag sades det att Chelsea närmar sig Antonio Rüdiger. På så sätt hoppas Romklubben att man får in tillräckligt med pengar för att kunna behålla sin bosniska mittfältare.

Pjanic är inte den enda spelaren som ryktas vara av intresse för Jose Mourinho. Tidigare har det påståtts att Zlatan Ibrahimovic kommer att skriva på för Manchester United och att Manchester United är redo att komma med ett miljardbud på Paul Pobga.

Samtidigt sägs det att flera spelare kan komma att lämna Old Trafford i sommar. Det har hävdats att Juan Mata kan vara på väg bort från Manchester United och att Real Madrid fortsätter att jaga David De Gea.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365