PSG och Manchester City jagar Miralem Pjanic

PSG och Manchester City jagar Miralem Pjanic

Vill värva Romas mittfältare

Enligt Football Italia vill både Manchester City och PSG värva Miralem Pjanic från Roma.

Miralem Pjanics framtid i Roma blir alltmer osäker. För ett tag sedan ryktades det om att Chelsea kan köpa Pjanic. Nu har två nya klubbar gett sig in i jakten på den bosniska mittfältaren.

Football Italia uppger att både Manchester City och PSG är sugna på att locka Pjanic till att skriva på för deras klubb. Det sägs att Manchester City har bett om information om spelaren från samma person som var med och såg till att Edin Dzeko skrev på för klubben 2011. Samtidigt hoppas PSG att man kan använda Lucas Digne i förhandlingarna med Roma för att på så sätt kunna värva Pjanic för ett billigare pris. Digne är utlånad från den franska klubben till Roma och italienarna har en köpoption på spelaren på 18 miljoner euro som de ännu inte har utnyttjat.

Samtidigt sägs det att Chelseas intresse för mittfältaren har svalnat. Det ryktas om att Antonio Conte mycket hellre skulle värva Radja Nainggolan än Pjanic.

Även om intresset för Pjanic är stort så spekuleras det om att Roma inte vill släppa spelaren. För att få slut på alla transferrykten vill klubben få spelaren att skriva på ett nytt kontrakt som skulle sträcka sig över fyra år och innebära att Pjanic tjänar cirka 4 miljoner euro per år.

PSG-Manchester Citys kvartsfinal i Champions League 2016

PSG och Manchester City har en möjlighet att vinna Champions League 2016. Vem det blir avgörs delvis imorgon då PSG tar emot Man City på Parc des Princes i Paris, Frankrike. PSG – Man City börjar kl. 2o:45 och sänds av Viasat Fotboll och Viaplay. Redan ikväll spelas de första Champions League kvartsfinalerna – se Champions Leagues spelschema och Champions League på TV.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply