Real Madrid-fans stämmer Florentino Perez

Real Madrid-fans stämmer Florentino Perez

På grund av uttåget i spanska cupen

Två supportrar till Real Madrid stämmer nu Florentino Perez efter att klubben blev utskickad ur Copa del Rey, uppger Football Espana.

I slutet av förra året började det ryktas om att Real Madrid kunde diskas från den spanska cupen. Senare visade det sig att ryktena var sanna. Klubben hade spelat med Denis Cheryshev trots att han var avstängd på grund av en händelse som skett när spelaren spelade för Villareal säsongen innan. Resultat blev att den spanska storklubben slängdes ut ur Copa del Rey.

Nu har två supportrar till Real Madrid stämt klubbens president Florentino Perez för det som hände i cupen, uppger Football Espana. Stämningen bekräftas av advokaten Felipe Izquierdo, som har skrivit stämningsansökan efter att ha blivit tillfrågad av de två supportrarna. De två supportrarna säger sig ha påverkats negativt av uttåget i cupen både på ett ekonomiskt och moraliskt sätt. I ansökan står det “att det är smärtsamt att bli hånad på jobbet och på caféer av bekanta.” De två supportrarna säger också att de har känt hopplöshet och ångest efter att klubben blivit utesluten ur cupen.

Det här är inte förstå gången som ett missnöje mot Perez har uttryckts från klubbens supportrar. För en månad sedan krävde Real Madrids fans att Perez skulle avgå     

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply