Juan Mata kan vara på väg bort från Manchester United

Juan Mata kan vara på väg bort från Manchester United

Juan Mata kan lämna Manchester United i sommar

Atletico Madrid är intresserade av att värva Juan Mata ifrån Manchester United i sommar.

Tidigare har vi berättat att José Mourinho är högaktuell för tränarjobbet i Manchester United. Det kan betyda att Juan Matas sejour som Man United spelare kan vara över. Mata som fick nöta bänk och inte passade in i Mourinhos spelsystem kan vara på väg hem till Spanien då både Atletico Madrid och Barcelona är intresserade av spanjorens tjänster, enligt spelaren själv verkar intresset vara ömsesidigt, uppger Daily Star.

Juan Mata lämnade Valencia för Chelsea 2011 för 23.5 miljoner pund. Efter att José Mourinho tog över och bänkade Mata lämnade han för Manchester United i januari 2014 för 33.5 miljoner pund. Efter en trög start hos de röda har Mata varit en av de mer framstående spelarna de senaste månaderna, senast i december hyllade Louis Van Gaal honom för hans mångsidighet.

Mata som spelar ute på höger kanten trots att han inte är värvad att spela där gör han det otroligt bra, han deltar alltid i spelet och gör det där lilla extra med sin känsliga vänsterfot. Det är inte många spelare på marknaden idag som skulle göra ett lika bra jobb som Juan gör på en annan position än sin egen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply