bet365

Sverige USA TV kanal: vilken kanal visar Sverige USA ishockey på TV?

Sverige USA Ishockey VM TV Kanal – vem visar USA/Sverige hockey VM?

Sverige-USA Hockey VM TV-tider – vilken kanal och tid Sverige USA? Vilken kanal visar Sverige USA Ishockey VM på TV? Unibet Erbjuder spel på matchen och det är även där du finner de bästa oddsen! Du kan spela på allt från matchens vinnare, målskyttar, antalet mål i matchen och mycket mer. Streama Sverige USA live här =>

Vart kan se Sverige USA i Hockey VM? Ja, du kan alltid titta på USA vs Sverige live här =>

Vem sänder Sverige mot USA Hockey VM 2024 match i ishockeyTV? Vem visar matchen mellan Sverige USA i Ishockey VM 2024? Det är NENT Group som har rättigheterna till Tre Kronors matcher och samtliga matcher i Hockey VM 2024. Se Sverige USA hockey match live här =>

NENT Group kommer att visa Sverige-USA i Ishockey VM 2024. VM 2024 i hockey sänds på deras svenska kanaler TV6 och Viaplay =>.

1 X 2
Odds USA vs Sverige 1X2: 2,48 4,25 2,55
1 2
Inkl förlängning & straffar 1,94   1,94
Tippa hos Betsson =>
USA SVERIGE
Odds att vinna Hockey-VM 3,85 3,85

Vilken kanal visar Sverige USA ishockey på TV Sverige USA TV tider & kanal på TV!

Sverige-USA Hockey VM match live stream gratis

VM-äventyret fortsätter för Sveriges del och då man tidigare spelat mot Ryssland och Tyskland där det dags för Tre Kronor att ta sig an ett av de största lagen i turneringen, nämligen USA. I hockeysammanhang brukar USA ha väldigt bra lag men just när det kommer till VM har man inte alls nått upp till förväntningarna. Då NHL-slutspelet är i full gång är det inte många av landets bästa spelare som kan vara med i turneringen och därför har man inte vunnit ett ishockey-VM på väldigt många år. Man brukar göra bra ifrån sig när det kommer till OS men då detta är VM har Sverige en större chans att slå måndagens motståndare.

De båda lagen har inte riktigt haft den inledning de hoppats på och tänkt sig. Sverige förlorade efter straffläggning mot Ryssland och USA åkte på en skrällförlust då man åkte på pumpen mot värdlandet Tyskland, något som inte alls var väntat. I Sveriges andra match slog man Tyskland med hela 7-2 och mycket tyder på att man även kommer slå USA på måndagskvällen.

I måndagens match mellan Sverige (1.82) och USA (3.60) är det Tre Kronor som är favoriter till att vinna och detta med ganska låga odds. Efter en inte helt önskad inledning för de blågula är det dags att ta ett steg närmare utslagsfasen och det gör man genom vinst mot USA.

Vilken kanal sänds Sverige USA hockey match på TV Ishockey-VM 2024!

Nedsläpp Sverige USA Ishockey VM 2024?

Nedsläpp Sverige USA? Vilken tid är det nedsläpp i matchen mellan Sverige och USA Ishockey VM? Tid för nedsläpp i Sveriges match Ishockey VM mot USA är kl 20:20 svensk tid, detta måndagen 10 maj. Nedsläpp i Sverige-USA sker kl. 20:20 tid.

Vart sänds USA vs Sverige Hockey VM match?

Vem visar Sverige – USA? Kanal Sverige – USA? Vem visar Sverige – USA? vilken tid börjar Sverige – USA? Streama Sverige – USA?

Silly Season har fått många frågor rörande Sverige/USA matchen i hockey på TV. En hel del frågor rörande vilken kanal som visar Sverige/USA matchen.

TV6, TV10 och Viaplay kommer att sända matcherna från Ishockey VM där första matchen mellan Sverige – USA spelas idag den 10 maj klockan 20:20 svensk tid. Sverige USA Hockey VM visas även på Viaplay.

Sverige USA Ishockey VM – vilken tid Sverige-USA matchen?

Sverige USA match i Hockey VM sänds direkt i TV6 som är en gratiskanal. Du kan även streama USA vs Sverige live stream hos Viaplay klockan 20:20 svensk tid.

DATUM TID HEMMALAG BORTALAG SE & SPELA LIVEODDS TV-KANAL& STREAM
2024-05-10 20:20 Sverige USA SE&SPELA> Unibet TV6 Viaplay
2024-05-12 20:20 Sverige Polen SE&SPELA> Unibet TV6 Viaplay
2024-05-13 20:20 Tyskland Sverige SE&SPELA> Unibet TV6 Viaplay
2024-05-16 16:20 Kazakstan Sverige SE&SPELA> Unibet TV6 Viaplay
2024-05-18 12:20 Lettland Sverige SE&SPELA> Unibet TV6 Viaplay
2024-05-20 16:20 Sverige Frankrike SE&SPELA> Unibet TV6 Viaplay
2024-05-21 20:20 Sverige Slovakien SE&SPELA> Unibet TV6 Viaplay

Sverige-USA Hockey VM 2024

Sverige kommer till turneringen med flera goda nyheter, inte minst när det kommer till antalet NHL-spelare man har i truppen. Endast dagarna innan turneringen drog igång stod det klart att flera spelare från den amerikanska hockeyligan ansluter till Tre Kronor. Inte minst Erik Karlsson och Victor Hedman.

I både Sveriges trupp och USAs trupp har flera väldigt intressanta spelare, men ser man totalt sätt ska den svenska truppen vara bättre än sina motståndare.

Spela på Sverige-USA match i ishockey?

Matcher där Sverige och USA är inblandade är alltid heta och ser man till att det är en VM-match stiger pulsen ännu mer. Det är lätt att se vilka namn som man tror kommer göra mest i matcherna men även nerverna räknas in i ett sånt här sammanhang. Ska du spela på Sverige-USA? Om ja, så ska du ta del av ett spel på matchen från bet365, Unibet och Expekt.

1 X 2
Odds USA vs Sverige 1X2: 2,48 4,25 2,55
1 2
Inkl förlängning& straffar 1,94   1,94
Tippa hos Betsson =>
USA SVERIGE
Odds att vinna Hockey-VM 3,85 3,85

Spela på Sverige USA live hos Unibet!

Sverige USA information

Om du intresserad av mer om Hockey-VM 2024 så hittar du mer detaljer på Hockey-VM 2024 TV-tider. Du finner även odds hockey vm 2024 samt spelschema för Sveriges matcher och resterande möten i turneringen. Här hittar du Ishockey VM 2024 live stream gratis.

Du hittar även samtliga trupper till turneringen. I Hockey VM 2024 finns det fyra favoriter och här hittar du allt från Sveriges trupp och den amerikanska truppen, samt Kanadas trupp och de som kommer representera Ryssland.

I övrigt har även följande trupper släpps: Norges trupp, Tjeckiens trupp, Danmarks trupp samt den finska truppen. Du kan läsa mer på IIHF.com. Se & spela på matchen här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply